25 martie 2023
8.6 C
București

D&B David și Baias a asistat fondul de investiții Broadhurst în vânzarea VelPitar către grupul Bimbo

D&B David și Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiții american Broadhurst în vânzarea Vel Pitar, cel mai mare producător de panificație din România, către grupul mexican Bimbo.

Sorin David a oferit servicii de asistență în procesul de negociere și semnare a tranzacției și în unele aspecte legate de încheierea procesului de vânzare.

Le mulțumesc reprezentanților Broadhurst pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a-i asista într-o tranzacție foarte importantă atât pentru fondul american de investiții, cât și pentru piața românească. Vânzarea Vel Pitar marchează intrarea unui  jucător puternic pe piața locală, dar și trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a societății, după ce a fost preluată de unul dintre cele mai mari grupuri de panificație de la nivel mondial”, a declarat Sorin David.

Grupul Vel Pitar a fost deținut și dezvoltat de fondul de investiţii american Broadhurst în ultimii 20 de ani, având zece fabrici la nivel național, care livrează zilnic produse de panificație în peste 7.000 de magazine.

Autor: Ioana Andrei
Foto: D&B David și Baias
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei