3 iulie 2022
27.6 C
București

Cushman & Wakefield Echinox o numește pe Roxana Nicolae în poziția de Workplace Manager

De citit...

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul de Asset Services prin numirea Roxanei Nicolae în poziția de Workplace Manager.

Roxana Nicolae are experiență de 17 ani în Integrated Facilities Management pentru clienti corporate, precum Bitdefender, Adobe sau Superbet. În nou rol, Roxana va coordona serviciile de Integrated Facilities Management pentru conturile corporate ale Cushman & Wakefield Echinox și se va concentra de asemenea pe extinderea portofoliului de clienți.

Roxana face parte din echipa Cushman & Wakefield Echinox din 2017, perioadă în care a ocupat poziția de Facility Manager pentru Adobe.

Serviciile conexe consultanței imobiliare pentru tranzacționarea de spații (închiriere sau vânzare/achiziție) au devenit din ce în ce mai importante atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași. Ne bucurăm de venirea Roxanei în echipa noastră de la sediul central și suntem convinși că profesionalismul ei și experiența acumulată în domeniul Integrated Facilities Management vor aduce plus valoare serviciilor profesionale pe care le oferim clienților noștri.”, a declarat Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox. 

Cushman & Wakefield Echinox asigură servicii de integrated facilities management începând din 2014 pentru un portofoliu de clienți din domeniile IT și FinTech, care ocupă peste 37.500 mp de spații de birouri în București și în alte orașe mari din țară, precum Timișoara sau Iași, având peste 2.700 de angajați.

Eficientizarea, optimizarea, flexibilitatea, adaptabilitatea sunt piloni importanți în funcționarea unei companii, iar în acest context cerințele clienților pentru servicii care să îi sprijine în urmărirea acestor obiective sunt în continuă dezvoltare. Sunt încrezătoare că alături de colegii mei vom reuși să adresăm cât mai bine aceste nevoi, astfel devenind un partener de încredere atât în piața locală cât și în regiune.”, a menționat Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman & Wakefield Echinox.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Cushman & Wakefield Echinox

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole