27 septembrie 2022
16.2 C
București

Cum arată noul ibis Styles Bucharest City Center

De citit...

Noul ibis Styles Bucharest City Center,situat în centrul Capitalei, se va deschide pe 22 iunie. Hotelul oferă 152 camere cu design creativ și confort deosebit.

O zonă de conferințe cu lumină naturală, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanți, un restaurant tradițional casual, cu terasă și un lobby bar, poziționează hotelul drept un dintre cele mai promițătoare destinații de afaceri și de leisure din centrul Bucureștiului.

Mai mult, confortul oaspeților va fi asigurat și de parcarea subterană cu 50 de locuri, sala de fitness complet echipată și locul de joacă pentru copii.

Un sat urban, situat chiar în zumzetul orașului

Hotelul are o temă neașteptată, ce combină inspirația tradițională și tendințe de design și materiale moderne.  Noul ibis Styles Bucharest City Center este ca un sat urban care trăiește chiar în zumzetul orașului.

Mozaicul colorat și vesel de tapiserii care împodobește peretele de la recepție va atrage privirile tuturor, de la primii pași în interiorul hotelului. Apoi, oaspeții vor observa tejgheaua veche de tâmplărie, așezată chiar sub masa transparentă de la recepție. Îi vor surprinde și corpurile de iluminat led, în formă de motive tradiționale românești, cu lumina caldă și discretă, și tavanul din tablă expandată, ce evocă transparența iei românești. Textura sa eterică permite luminii să treacă și creează volume imateriale.

Camerele hotelului reflectă, de asemenea, tema sa centrală și prezintă motive tradiționale, ca parte a unui design modern, unic. Fiecare etaj al ibis Styles Bucharest City Center este îmbrăcat într-o culoare strălucitoare, vie, cum ar fi galben, portocaliu, verde, albastru și invită oaspeții să le descopere și să le experimenteze pe toate.

A doua investiție hotelieră pentru Dentotal Group

Noul ibis Styles Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis de grupul Dentotal, după operarea cu succes a Mercure Bucharest City Center, din noiembrie 2014. În același timp, constituie prima deschidere hotelieră din România, după  criza Covid- 19. Cu o investiție totală de 10 milioane de euro, noul hotel de 3 stele  superior reprezintă un angajament puternic al proprietarilor săi față de industria ospitalității. Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor, lider global în domeniul ospitalității  augmentate, în cadrul unui contract de management. Deschiderea sa consolidează parteneriatul dintre Dentotal Group și Accor și deschide noi perspective pentru viitor.

„Odată cu deschiderea  ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici. Cu un produs excelent și o echipă motivată în spatele său,  ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referință în centrul Bucureștiului, atât pentru cazare cât și pentru evenimente”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

„Noul ibis Styles Bucharest City Center completează oferta noastră cu un hotel de calitate și un serviciu excelent pe segmentul economic. Strategia noastră a fost să aducem pe piață două unități complementare, în centrul Bucureștiului. Ne propunem ca aceste hoteluri să fie percepute de oaspeți ca fiind două dintre cele mai bune opțiuni din centrul capitalei, atât pentru segmentul midscale, cât și pe cel economic.”menționează Alina Vlădulescu, Cluster Manager, Mercure Bucharest City Center și ibis Styles Bucharest City Center.

Autor: Victoria Preda
Foto: ibis Styles Bucharest City Center

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img