Home IT&C Gadget Cum arată noile Galaxy Z Flip4 și Z Fold4

Cum arată noile Galaxy Z Flip4 și Z Fold4

Vodafone România anunță disponibilitatea pentru precomandă a celei mai noi generații de smartphone-uri pliabile de la Samsung: Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, livrările urmând să fie efectuate începând cu 26 august a.c.

Samsung Galaxy Z Flip4  în varianta de 128 GB poate fi achiziționat de la Vodafone împreună cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 18 euro/ lună, cu o perioadă contractuală de doi ani, rată lunară de 25 de euro și un avans de 408 euro.

Samsung Galaxy Z Fold4 de 256 GB este disponibil cu același tip de abonament, încheiat pe aceeași perioadă de timp, dar cu o rată lunară de 30 de euro și un avans de 986 de euro. Ambele smartphone-uri pot fi achiziționate și fără perioadă contractuală la prețul de 1098 de euro cu TVA inclus pentru modelul Galaxy Z Flip4, respectiv  1796,4 euro (TVA inclus) pentru Galaxy Z Fold4.

Galaxy Z Flip4 oferă o experiență îmbunătățită la nivelul camerei, dând utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri hands-free sau de a realiza selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot îmbunătățit, toate la o calitate foarte bună, atât pe timp de zi cât și de noapte datorită camerei echipate cu un senzor cu 65% mai luminos, alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1.

Totodată, utilizatorii pot efectua apeluri, pot răspunde la mesaje, pot debloca mașina și chiar controla widget-ul SmartThings Scene direct din ecranul extern, fără a fi necesară deschiderea smartphone-ului.

Cu o baterie de 3700mAh și o încărcare mai rapidă (la 50% în aproximativ 30 de minute), Galaxy Z Flip4 le permite utilizatorilor să rămână conectați mai mult timp.

În materie de design, noul Galaxy Z Flip 4 vine cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, dar și posibilități de personalizare atât a ecranului extern, cât și a celui principal, cu fonturi, pictograme și modele disponibile în Galaxy Themes. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de cadrane de ceas și fundaluri în diferite formate: imagini, GIF-uri și chiar video-uri.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone Samsung de până acum, este și primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabil.

Cu un design compact și ușor, Galaxy Z Fold4 a fost conceput pentru multitasking facilitând utilizatorilor accesul la aplicațiile preferate și la cele recent folosite. Multitasking-ul este totodată mai intuitiv și mai ușor de realizat datorită noilor gesturi de glisare, care permit comutarea între afișarea aplicațiilor pe întregul ecran și ferestrele pop-up sau împărțirea ecranului în jumătate pentru mai multe variante de multitasking. Experiența este completă datorită noului S Pen, util în luarea de notițe și realizarea de desene chiar și din mers, fiind stocat acum în interiorul carcasei telefonului.

Galaxy Z Fold4 are un obiectiv de 50MP îmbunătățit, Space Zoom de 30x și o varietate de moduri pentru cameră, pentru fotografii și videoclipuri uimitoare. Dimensiunea mai mare a pixelilor, senzorul cu 23% mai luminos  și puterea de procesare îmbunătățită asigură totodată captarea de imagini clare chiar și pe timp de noapte.

Ecranul principal de 7.6 inci, mai luminos, și cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz oferă o vizionare mai bună, inclusiv a aplicațiilor de social media populare, cât și a celor de streaming video, în modul hands-free, datorită Flex Mode. Galaxy Z Fold4 este potrivit și pentru gaming datorită platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 și a tehnologiei hiper-rapide 5G.

În privința designului, Galaxy Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern.

Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame și balama din Armour Aluminium, ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+ și ecran principal cu strat de protecție optimizat. Ambele modele sunt rezistente la apă, având IPX8.

Galaxy Z Flip4 este disponibil în culori cunoscute precum Bora Purple și Graphite, dar și în noile variante Pink Gold și Blue. Pentru Galaxy Z Fold4 opțiunile de culoare sunt: Graygreen, Beige și Phantom Black.

Autor: Mihai Colț
Foto: Vodafone

 

Exit mobile version