29 ianuarie 2023
0.7 C
București

Compania ADIENT a fost certificată ca Angajator de top 2023 în regiunea EMEA

Compania ADIENT a fost certificată pentru prima dată ca „Angajator de top 2023” la nivelul regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), de către Top Employers Institute.

În procesul de evaluare au fost implicate 25 de fabrici ADIENT, inclusiv unitățile din România, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Serbia și Polonia. Analiza Top Employers Institute, autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane, certifică organizațiile pentru cele mai bune practici în acest domeniu urmărind șase direcții specifice, care cuprind 20 de subiecte, printre care: Strategia pentru Angajați, Mediul de Lucru, Atragerea de Noi Talente, Învățarea, Bunăstarea, Diversitatea și Incluziunea.

Certificarea Top Employers este o recunoaștere a angajamentului nostru în cadrul ADIENT, față de o cultură de lucru incluzivă și pozitivă, pe care dorim să o dezvoltăm și să o susținem în mod continuu. Aceasta este o provocare particulară, având în vedere mediul dinamic al pieței din sectorul auto, unde în mod constant, ne confruntăm cu dificultăți și schimbări externe. Certificarea este o confirmare a eforturilor noastre și, în același timp, o motivație pentru obiectivul nostru de a fi un angajator de top”, a declarat Nebahat Gueler, Vicepreședintele departamentului de HR al ADIENT EMEA .

Ca parte a rețelei ADIENT, locația noastră din Ploiești a fost evaluată de renumitul Top Employer Institute. Rezultatele pozitive dovedesc modul în care combinăm standardele ADIENT, preluate de la compania globală, cu o abordare locală, de exemplu în ceea ce privește campaniile de recrutare, fidelizarea și recompensarea angajaților, utilizarea tehnologiilor de top în procesul de producție și implicarea în activități ce susțin educația”, a completat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Compania ADIENT este prezentă în 21 de țări din regiunea EMEA, deținând 84 unități de producție și birouri și are un număr total de peste 32.000 de angajați.În România, compania este prezentă din anul 2000 și are un număr de peste 5.800 de angajați, deținând cinci unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Autor: Ioana Galeș
Foto: ADIENT
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei