29 noiembrie 2023
7.9 C
București

Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România

Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România, rol pe care îl va ocupa începând din această lună. Codruț Nicolau preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.   

„Mă alătur cu bucurie unei companii valoroase, puternic orientată spre inovaţie şi digitalizare, atât în operaţiunile de zi cu zi, cât şi în dezvoltarea de noi soluţii ce oferă o experienţă unică partenerilor, clienţilor şi beneficiarilor. Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”,a declarat Codruț Nicolau, CEO, Edenred România.

În calitate de General Manager, Codruț Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluții care alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât și procesele interne ale companiei – și să consolideze poziția de lider pe piața de beneficii extrasalariale a companiei în România.

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi cu o expertiză vastă în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management), Codruţ Nicolau a reuşit să inspire şi să conducă echipe spre performanţă, aducând, totodată, un plus de creativitate şi dinamism în toate business-urile în care a fost implicat, indiferent dacă a facut parte din echipa de conducere executivă sau din consiliul de administraţie.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Edenred România
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei