29 noiembrie 2023
7.9 C
București

CMS România promovează doi avocați în poziția de senior associate

CMS România anunță promovarea Ralucăi Diaconeasa (Energie) și Andreei Turcu (Finanțe & Bănci) în poziția de Senior Associate, începând cu 1 iulie 2023.

“Andreea și Raluca dispun de o experiență vastă, multi-jurisdicțională, asistând instituții și companii globale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții din regiune. Atât serviciile financiare, cât și domeniul energiei rămân sectoare extrem de importante pentru practica biroului nostru din România. Aceste promovări fac parte din strategia noastră de a dezvolta în continuare oferta de servicii CMS, atât în România, cât și în regiune”, a declarat Horea Popescu, Managing Partner al CMS România și coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS.

Raluca Diaconeasa este membră a echipei de Energie. Raluca este specializată în energie, petrol și gaze, dreptul mediului și aspecte corporative, cu accent pe energie regenerabilă. Raluca a fost implicată în proiecte de energie electrică, energie regenerabilă și comercializarea certificatelor de emisii, aspecte de reglementare și comerciale, tranzacții în sectoarele energiei regenerabile și petrolului și gazelor naturale și în unele dintre cele mai mari și mai complexe tranzacții și proiecte de fuziuni și achiziții din sectorul energetic din România până în prezent, precum și la proiecte inovatoare, cum ar fi prima ofertă publică inițială a unui proiect energetic românesc la Bursa de Valori din Toronto.

Andreea Turcu este membră a echipei de Finanțe & Bănci. Este specializată în drept bancar și financiar și asistă în principal bănci și alte instituții financiare din România și nu numai în finanțări locale transfrontaliere. Andreea consiliază clienții cu privire la diverse aspecte, inclusiv finanțare de proiecte imobiliare și project finance, precum și alte structuri de finanțare, inclusiv în ceea ce privește redactarea și negocierea documentației de drept englez și românesc, precum și gestionarea tranzacției și a echipelor în diverse jurisdicții. Andreea a încheiat recent o detașare de un an în cadrul unei instituții financiare europene.

Autor: Ioana Galeș
Foto: CMS

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei