8 august 2022
32 C
București

CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligațiuni în valoare de 40 milioane euro

De citit...

Firma internațională de avocatură CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligațiuni în valoare de 40 milioane euro.

Obligațiunile au o valoare nominală de 100.000 euro, cu scadența de 7 ani, la 28 septembrie 2028, și o rată a cuponului fixă de 4,25% pe an. Obligațiunile sunt listate pe piața reglementată a Bursei de Valori București începând cu data de 3 decembrie 2021.

Intermedierea ofertei a fost realizată de către Raiffeisen Bank, în calitate de coordonator global și manager, și Alpha Bank România, în calitate de manager, iar listarea obligațiunilor la Bursa de Valori București s-a făcut cu sprijinul Alpha Bank România. Echipa de avocați a CMS a asistat Libra Internet Bank cu privire la toate aspectele juridice ale emisiunii de obligațiuni.

Echipa de piețe de capital a biroului CMS din București este una dintre cele mai experimentate din România, fiind clasată în primul etalon de către prestigioasele publicații internaționale Chambers and Partners, Legal 500 și IFLR1000.

Practica de piețe de  capital a CMS România este coordonată de Cristina Reichmann (Partener) și cuprinde avocați cu o experiență bogată în tranzacții complexe în domeniul piețelor financiare și de capital, dobândită atât în tranzacții interne cât și internaționale.

Din echipa multidisciplinară care a asistat Libra Internet Bank în acest proiect au făcut parte Adina Nănescu, Diana Rotaru, Mircea Ciută, Tudor Năftică, Loredana Barbu (Finance); Claudia Popescu, Elena Andrei, Cătălin Vasile (Corporate M&A); Valentina Pârvu, Anna Morogai, Tatiana Casapciuc (Commercial); Alexandru Dumitrescu (Real Estate), precum și alți avocați din cadrul CMS România.

Autor: Victoria Preda
Foto: Libra Internet Bank Facebook

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care este cea mai mare investiție privată de tip greenfield din România?

Cea mai mare investiție privată de tip greenfield din România se ridică la suma 530 miloane de euro și a fost realizată de OMV...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img