29 noiembrie 2023
7.9 C
București

Circulație restricționată în zona pasajului rutier Europa Unită

Sectorul 4 al Municipiului București anunță restricții de circulație în zona de sud a Capitalei. Urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului Europa Unită, din zona Metalurgiei, în perioada următoare, traficul se va desfășura în condiții speciale.

Astfel, începând de sâmbătă 14 mai a.c., timp de o săptămână, circulația rutieră la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Șoseaua Giurgiului, se va desfășura pe o singură bandă, corespunzător marcată.

În măsura posibilităților, rugăm participanții la trafic să ocolească zona în perioada mai sus menționată, iar celor care sunt totuși nevoiți să circule în perimetrul șantierului pasajului rutier suprateran Europa Unită, le recomandăm să se deplaseze cu atenție, respectând semnele de circulație.

Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens și va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului.

Lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru toți locuitorii Capitalei au început în luna februarie a acestui an și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.

Autor: Mihai Colț
Foto: Primăria Sectorului 4
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei