6 decembrie 2022
3.8 C
București

Cinci jocuri de păcănele online preferate de jucătorii români

De citit...

Păcănelele sunt jocurile de noroc preferate ale românilor. Mulți dintre clienții cazinourilor online licențiate își alimentează conturile special pentru a juca la sloturi. După ce bugetul este epuizat, până în luna următoare ei joacă la sloturi păcănele în variantă demo.

Din oferta de peste 2.300 de jocuri, acestea cinci sunt printre cele mai apreciate:

BURNING HOT

Face parte din categoria vastă a sloturilor cu fructe și cu șeptari, în care pictogramele iau foc atunci când aduc un câștig. De la acest efect video vine denumirea „Burning Hot”. Dacă te raportezi la faptul că sunt numai cinci linii de plată (pe 5 role și 3 rânduri), te poți gândi că rotirile care plătesc sunt destul de rare, dar nu este așa.

Grație volatilității scăzute, simbolurile se aliniază în favoarea ta destul de des. Fructele alese de cei de la EGT sunt cireșe, lămâi, prune, portocale, struguri și pepene roșu. Niciun câștig nu este mai mic decât dublul mizei, iar cel mai valoros este șeptarul care plătește de 600 de ori miza dacă se oprește pe toate rolele, pe o linie de plată. La formarea câștigului poate „pune umărul” și trifoiul cu patru foi, care este Wild expandabil.

ZODIAC WHEEL

Multă lume care crede că destinul este scris în stele și că există persoane cu har care reușesc să descifreze mesajele astrelor. Ei bine, slotul „Roata zodiacală” este foarte apreciat de cei care nu ratează horoscopul de dimineață. Roata este simbol Wild care se extinde pe toată coloana dacă poate ajuta la formarea unei combinații câștigătoare.

În schimb, cel mai valoros simbol este astrologul, care plătește până la 600 de ori miza rotirii. Literele prezente în multe jocuri de păcănele sunt desenate sub formă de planete pentru a se potrivi tematicii, iar cele două simboluri Scatter sunt sugestive. Unul este cartea cu stea pe copertă. Celălalt este harta care are lângă ea un compas și o pană într-o călimară. O altă pictogramă reprezentativă este telescopul.

GATES OF OLYMPUS

Este un slot Megaways inspirat din legendele Greciei antice, cu 6 role și 5 rânduri. Simbolurile plătesc oriunde s-ar opri pe ecran, cu condiția să fie minim 8 de același fel. De exemplu, dacă se opresc trei clepsidre pe rola 2 și cinci clepsidre pe rola 4, obții un câștig de 2,5 ori miza. O altă caracteristică este modul colapsabil: simbolurile care formează un câștig dispar și lasă locul altora.

În dreapta grilei este nimeni altul decât Zeus. Chipul său apare și pe role, ca simbol Scatter care inițiază o serie de 15 rotiri gratuite cu multiplicator de la 2x la 500x, asociat cu patru culori (verde, albastru, violet și roșu).

SWEET BONANZA

Acest joc aduce pe grilă belșugul dulciurilor. Slotul are un mecanism de câștig asemănător cu „Gates of Olympus”. Cele 243 de linii de plată fac ca apariția a minim opt simboluri identice să plătească indiferent de pozițiile în care acestea se opresc pe ecran. Pictogramele sunt bomboane (roșii, violete, verzi, albastre), dar și fructe (mere, prune, pepeni, struguri, banane).

Cel mai spectaculos simbol este acadeaua spiralată pe băț. Dacă aterizează pe grilă în minim patru exemplare, începe o secvență de 10 rotiri gratuite în timpul căreia pe role apar și multiplicatori. Astfel, dacă ești maxim de norocos, poți câștiga până la 21.100x miza.

VAMPIRE NIGHT

EGT a lansat un joc prin care se face o incursiune în lumea întunecată a vampirilor. Vârcolacul cu colți ascuțiți este simbol Wild expandabil, care poate substitui pe oricare dintre celelalte pictograme: vampirul (care plătește până la 600x miza), fata roșcată, cartea de povești, sticla cu otravă, pocalul cu sânge, ciocanul cu țăruși, literele A, K, Q și J.

Ca la orice alt slot online din gama EGT, la Vampire Night poți apela la funcția Gamble, prin care îți multiplici câștigurile ghicind culoarea următoarei cărți. De asemenea, orice rotire câștigătoare poate declanșa jackpotul progresiv Jackpot Cards.

Foto: Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img