30 septembrie 2022
16.7 C
București

Cel mai mare magazin Sinsay din România

De citit...

Sinsay, brandul grupului polonez LPP, se alătură Colosseum Mall pentru a deschide un magazin emblematic în București, aducând astfel un concept unic pe piața românească. Cu o suprafață de 2000 mp, magazinul din cadrul Colosseum Mall va fi cel mai mare magazin Sinsay al grupului LPP în România.

Astfel, Sinsay inaugurează în București primul magazin ce poartă noul concept al brandului.

Noul concept Sinsay se integrează bine în mixul de chiriași pe care l-am prevăzut pentru Colosseum Mall. Obiectivul nostru este să încheiem parteneriate cu branduri moderne, care ridică standardele pieței de retail și sunt suficient de flexibile pentru a face față oricăror provocări din industrie”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Magazinul Sinsay din cadrul Colosseum Mall va oferi bucureștenilor o experiență de shopping diferită, atât prin noutatea conceptului, cât și prin gama produselor comercializate.

„Ne-am propus de o perioadă bună de timp să deschidem un nou magazin Sinsay în București și suntem foarte încântați să anunțăm astăzi parteneriatul cu Centrul Comercial Colosseum. Prin deschiderea noului nostru magazin în Colosseum Mall, vom aduce mai aproape de clienții noștri din capitală, noul concept al magazinului Sinsay, care va oferi noile game de produse pentru femei, bărbați, copii și articole pentru casă, pe o suprafață de 2000 mp. Deși vremurile prin care trecem sunt foarte imprevizibile, rezultatele Sinsay ne încurajează să extindem mai departe brandul pe piața românească”, a adăugat Alina Bistreanu, Director General LPP România.

Grupul LPP deține 18 magazine Sinsay în România, iar până la sfârșitul anului 2020, obiectivul este să ajungă la 20 de magazine. LPP operează pe piața locală din 2007 și deține în prezent 60 de magazine la nivel național sub toate cele 5 mărci ale grupului – Reserved, Cropp, Mohito, House și Sinsay. La nivel internațional, LPP are 324 de magazine Sinsay în 17 țări, 67 fiind deschise în 2019.

Centrul Comercial Colosseum este prezent pe piața bucureșteană de mai bine de 8 ani și găzduiește retaileri importanți precum Carrefour, Altex, Leroy Merlin, Jysk, Pepco, LC Waikiki, Sport Vision, dar și alte branduri cunoscute, ce oferă o gamă largă de bunuri și servicii. În urma extinderii de 16.500 mp, Centrul Comercial Colosseum va ajunge la o suprafață închiriabilă de 54.500 mp.

Noua suprafață care urmează a fi dată în folosință este închiriată în proporție de 85% de către branduri cunoscute de modă, restaurante, cafenele, locuri de joacă pentru copii și locuri de petrecere a timpului liber. O parte dintre acestea au fost deja anunțate: Happy Cinema, CCC, New Yorker, Colin’s, Diverta, Noriel, DM Drogerie Markt, World Class, Gregory’s și Café Ritazza.

Bugetul de investiții alocat acestei extinderi a Centrului Comercial Colosseum se ridică la 30 de milioane de euro și este constituit din surse proprii și o finanțare acordată de către Credit Europe Bank.

Proprietatea de 60 de hectare pe care se dezvoltă Centrul Comercial Colosseum face parte din Sectorul 1 al Capitalei, unde piața rezidențială și cea de retail s-au dezvoltat semnificativ de câțiva ani încoace, proces care continuă și în prezent.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Colosseum Mall
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img