22 ianuarie 2022
-2.9 C
București

Cargus a investit peste două milioane de euro în centre logistice

De citit...

Cargus a deschis anul acesta nouă depozite logistice, dotate cu sisteme de sortare moderne. Amplasarea noilor depozite: la Brașov, Buzău, Miercurea Ciuc, Zalău, Cluj, Pitești, Târgoviște, Alba-Iulia și Vaslui, asigură un tranzit mai rapid între destinații.

„Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacității logistice și pentru îmbunătățirea experienței clienților noștri ne permit să asigurăm cea mai bună rată de livrare de pe piața din România – 92% din totalul livrărilor ajung la destinatarii lor în ziua următoare preluării. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Brașov, unde Cargus a investit în jur de 2 milioane de Euro, din 2018 până în prezent, în dotarea cu echipamente specifice și dezvoltarea acestui centru logistic. În plus, ne-am propus ca anul viitor să menținem rata de livrare, în timp ce estimăm o creștere de 30% a volumelor”, a declarat Jarosław Śliwa, CEO Cargus.

Pentru 2022, Cargus se pregătește să investească în alte 16 depozite. 10 dintre acestea reprezintă investiții de relocare și modernizare, iar 6 dintre ele vor fi cu totul noi.

Autor: Mihai Colț
Foto: Cargus
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Trei tendințe în materie de securitate pentru IMM-uri

Anul 2021 a fost modelat de o redresare economică în urma pandemiei de coronavirus, pe măsură ce oamenii și întreprinderile și-au modificat și ajustat...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img