7 octombrie 2022
17.2 C
București

Campanie de testare gratuită a auzului

De citit...

Devenii își vor putea testa, GRATUIT, auzul, timp de două zile – în cadrul Campaniei Naționale „Ajutăm România să audă!”, organizată de Soundservice în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Direcția de Asistență Socială Deva.

Astfel, CARAVANA MOBILĂ de testare gratuită a auzului se va afla la Deva – în zilele de luni, 8 august 2022 și marți, 9 august 2022, între orele 9:00-17:00, în parcarea din fața Hotelului Deva (Bulevardul 22 Decembrie).

Campania se adresează tuturor locuitorilor orașului și are ca scop identificarea și sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive.

Potrivit reprezentanților Soundservice, testarea gratuită a auzului va fi realizată de către specialiști, într-un cabinet mobil, configurat exclusiv în acest scop și dotat cu aparatură de ultimă generație.

Testarea auzului durează aproximativ 15 minute și este non-invazivă și nedureroasă.

Persoanele care participă la campania de testare gratuită a auzului vor beneficia și de interpretarea rezultatelor testului și vor primi recomandări, din partea specialiștilor, pentru rezolvarea problemelor.

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Deva

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

ElectroPutere Parc a devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova - cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img