27 septembrie 2022
16.2 C
București

Cacharel a deschis primul său magazin din România

De citit...

Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin de 196,26 mp în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Acesta este actualmente singurul magazin de brand al Cacharel din România și comercializează exclusiv haine pentru bărbați.

Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astăzi un brand de renume internațional, asociat cu ideea de tinerețe, lejeritate și rafinament. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii ‘60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca alternativă pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substanțial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

Suntem încântați că brandul Cacharel a ales FASHION HOUSE pentru deschiderea unui magazin de brand, singurul de la ora actuală din România, și suntem onorați să adăugăm această marcă apreciată în portofoliul outlet-ului nostru. Această deschidere reconfirmă strategia multor branduri internaționale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii și optimizării rețelei de distribuție la nivel regional”, a declarat Cornelia Nicolae, director de operațiuni retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

Deschiderea magazinului Cacharel demonstrează încă o dată potențialul de creștere a pieței locale de retail și, mai ales, a FASHION HOUSE Group, singurul operator de centre de tip outlet din București.

Autor: Victoria Preda
Foto: FASHION HOUSE Group
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img