11 august 2022
19.3 C
București

Bronz pentru Ana Maria Pîrvu şi Elena Irina Margaş la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Roma

De citit...

Ana Maria Pîrvu şi Elena Irina Margaş au cucerit medaliile de bronz, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Roma.

La cat. 50 kg, Ana Maria Pîrvu a dispus în meciul decisiv de Vestina Daniseviciute (Lituania). Miercuri, Pîrvu a trecut în optimi de ucraineanca Tatiana Zaiaţ, în sferturi a dispus de italianca Siria Perrone, dar a pierdut semifinala cu poloneza Natalia Edyta Walczak.

La cat. 76 kg, Elena Irina Margaş s-a impus în meciul pentru bronz contra grecoaicei Eleni Chrysikaki. Margaş o învinsese, miercuri, în sferturi pe turcoaica Melisa Saritac, dar pierduse semifinala cu ucraineanca Maria Orlevici.

Ana Maria Puiu a fost şi ea aproape de bronz, la cat. 59 kg, dar a pierdut meciul decisiv cu bulgăroaica Fatme Tahir Şaban şi s-a clasat pe locul 5. Miercuri, Puiu a fost învinsă în sferturi de ucraineanca Iulia Leskoveţ, iar joi, în recalificări, a dispus de italianca Ilaria Salvaterra.

România a obţinut până acum patru medalii, două de argint, prin Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg), la greco-romane, şi două de bronz, prin Ana Maria Pîrvu (cat. 50 kg) şi Elena Irina Margaş (cat. 76 kg).

Autor: Mihai Colț
Foto: Federația Română de Lupte Facebook
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Sarom Packinging plănuiește investiții de 3,2 milioane euro pentru extinderea business-ului

Sarom Packaging plănuiește investiții de 3,2 milioane euro, în următorii patru ani, pentru extinderea business-ului. Planurile de dezvoltare urmăresc inclusiv deschiderea de noi sucursale....

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img