30 septembrie 2022
16.7 C
București

Biblioteca Naţională a României închide Sala de lectură „Alexandre Saint-Georges”

De citit...

Biblioteca Naţională a României închide, începând de luni, Sala de lectură „Alexandre Saint-Georges”. Măsura vine în contextul în care se înregistrează un număr mare al cazurilor de COVID-19 la nivelul Capitalei.

Biblioteca Naţională a României închide Sala de lectură ‘Alexandre Saint-Georges’, aflată la etajul 5 al instituţiei, pentru a evita contactul prin intermediul documentelor. Vă informăm că un număr mare de documente aparţinând colecţiilor speciale ale Bibliotecii este disponibil online pe site-ul www.bibnat.ro”, informează instituția.

Spaţiile libere pentru lectură din cadrul bibliotecii rămân deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 20.00, şi sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Accesul în Biblioteca Naţională a României se realizează exclusiv în baza cardului emis de bibliotecă şi este condiţionat de respectarea măsurilor de protecţie şi siguranţă afişate la intrare. Programul de înscrieri în vederea emiterii sau vizării cardului de acces este de luni până joi, între orele 10.00 şi 18.00, şi vineri, între orele 10.00 şi 17.00.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img