7 decembrie 2021
3 C
București

Appraisal & Valuation l-a recrutat pe Gheorghe Dragne

De citit...

Appraisal & Valuation anunță recrutarea expertului Gheorghe Dragne, fostul șef al evaluatorilor din BRD.

Divizia de dezvoltare a companiei noastre se află acum mai mult ca niciodată în centrul atenției noastre, iar creșterea va fi determinată nu numai de dinamica pieței, ci și de calitatea și experiența oamenilor pe care îi recrutăm. De aceea, când a venit timpul să identificăm în piață omul care ne poate conduce noua echipa națională de evaluatori, Gheorghe Dragne a fost primul nume la care ne-am gândit. Și pe bună dreptate, experiența impresionantă dedicată exclusiv domeniului evaluărilor, dar mai ales buna organizare, disciplina, ambiția și perseverența în atingerea obiectivelor, ne-au convins pe deplin. Mai mult, domnul Dragne va identifica și va fructifica noi oportunități din piață prin creșterea vizibilității în țară a proiectelor imobiliare de tip Clădiri Verzi,” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Din toată experiența mea de lucru cu băncile, voi aduce în Appraisal and Valuation tehnici esențiale de lucru și le voi transpune în proceduri simple, eficiente, ușor de implementat și care pot fi verificate periodic. Voi recruta și voi instrui evaluatori de top din România cu care voi concepe un plan de dezvoltare a companiei la nivel național. În același timp, atenția mea se îndreaptă și către Clădirile Verzi, un concept aflat în plină dezvoltare în România. În acest sens, voi identifica riscurile de garantare a creditelor pentru Clădiri Verzi, pentru clienți calculând economia costurilor de operare, iar pentru bănci voi aduce elemente care să permită analiza și estimarea certitudinii rambursării creditelor prin economiile aduse de proiectele verzi. Voi dezvolta noi strategii de piață și produse de evaluare pentru garantarea creditelor verzi, ceea ce va impulsiona atât dezvoltatorii imobiliari să opteze pentru construirea cu grijă față de mediul înconjurător, cât și băncile să acorde împrumuturi cu dobânzi semnificativ mai reduse față de cele acordate pentru achiziția clădirilor obișnuite,” a declarat Gheorghe Dragne.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Appraisal & Valuation
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img