29 mai 2023
23.5 C
București

Anunț public privind decizia etapei de încadrare- COMUNA VADU SĂPAT

COMUNA VADU SĂPAT, titular al proiectului „ASFALTARE STRĂZI DE INTERES LOCAL, COMUNA VADU SĂPAT, JUDEȚU PRAHOVA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrarede către AFM Prahova (autoritatea competentă pentru protecția mediului), de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, de a nu se supune evaluării adecvate și de a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „ASFALTARE STRĂZI DE INTERES LOCAL, COMUNA VADU SĂPAT, JUDEȚU PRAHOVA”, propus a fi amplasat în COMUNA VADU SĂPAT, JUDEȚUL PRAHOVA

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Anunț public privind decizia etapei de încadrare- COMUNA VADU SĂPAT

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei