26 martie 2023
19.3 C
București

Anunț mediu – comuna Vadu Săpat

Comuna Vadu Săpat, titular al proiectului: EXTINDERE REȚELE DE CANALIZARE ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA VADU SĂPAT, JUDEȚUL PRAHOVA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, de către APM Prahova, de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului și a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : EXTINDERE REȚELE DE CANALIZARE ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA VADU SĂPAT, JUDEȚUL PRAHOVA.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, APM Prahova , din Ploiești, din str. Gh.Gr. Cantacuzino, nr. 306, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-15.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/obervații la proiectul deciziei de icadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei