6 decembrie 2022
3.9 C
București

Altex continuă investițiile ȋn magazinele din țară

De citit...

Altex continuă planul de investiții ȋn modernizarea și tehnologizarea magazinelor din întreaga țară. Procesul de reamenajare a Media Galaxy Craiova s-a ȋncheiat și din 29 septembrie, cel mai mare centru electro-IT din Oltenia pune la dispoziția clienților peste 2.500 mp de tehnologie într-o atmosfera nouă pentru o experiență de cumpărături îmbunătățită. 

Continuăm să investim ȋn modernizarea magazinelor, pentru că dorim să oferim clienților o experință de cumpărături memorabilă. Îi invităm pe toți locuitorii municipiului Craiova, dar și pe cei din împrejurimi să ne viziteze din data de 29 septembrie pentru a se bucura de noile facilități ale magazinului, de varietatea mare de produse, dar și de ofertele imbatabile pregătite special pentru această ocazie”,  a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Situat pe Calea București, nr. 80, în incinta centrului comercial Electroputere Mall, magazinul Media Galaxy din Craiova are o suprafață de peste 2.500 mp. Tot ȋn municipiul Craiova, retailer-ul mai deține un magazin Altex, care se află pe Calea Severinului, nr. 3.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Altex
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img