7 decembrie 2023
0.2 C
București

Alianța Juridică a celor Trei Mări

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță formarea  Alianței Juridice a celor Trei Mări, un grup ce reunește societăți de avocatură de top din fiecare dintre țările participante la Inițiativa celor Trei Mări (I3M), cu scopul de a oferi sprijin juridic I3M și de a răspunde nevoilor clienților în raport cu această Inițiativă.

Alianța Juridică a celor Trei Mări este lansată cu ocazia summitului anual al Inițiativei celor Trei Mări (I3M) organizat la București în perioada 6-7 septembrie 2023.

Societățile de avocatură care au pus bazele Alianței Juridice a celor Trei Mări sunt: DORDA (Austria), BOYANOV & Co. (Bulgaria), Divjak Topić Bahtijarevic & Krka (Croația), Kocián Šolc Balaštík (Republica Cehă), Ellex Raidla (Estonia), Lakatos, Köves and Partners (Ungaria), Ellex Klavins (Letonia), Ellex Valiunas (Lituania), Wardyński and Partners (Polonia), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (România), Barger Prekop (Slovacia) și Šelih & Partnerji (Slovenia).

Toate firmele din cadrul Alianței se bucură de recunoaștere internațională și au experiență în cooperarea transfrontalieră, participând împreună la numeroase proiecte, inclusiv în domeniile transport, energie și digitalizare. Cele trei obiective principale care stau la baza colaborării membrilor Alianței sunt:

  1. Susținerea dezvoltării Inițiativei celor Trei Mări în fiecare țară membră. Obiectivul prioritar este de a face cunoscută, atât la nivelul Inițiativei, cât și la nivelul guvernelor statelor membre, instituțiilor și investitorilor, importanța de a beneficia de servicii juridice de top în contextul unor potențiale investiții în cadrul Inițiativei.
  1. Informarea comunității de clienți despre Inițiativa celor Trei Mări și, pe măsura concretizării proiectelor, despre cadrul legal aplicabil și sprijinul juridic disponibil pentru investițiile ce pot fi realizate în contextul Inițiativei.
  1. Asigurarea accesului la asistență juridică la cel mai înalt nivel pentru clienții care iau în calcul posibilitatea de a realiza, în oricare dintre țările membre, investiții ce se încadrează în obiectivele Inițiativei.

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată astfel disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.

Autor: Ioana Andrei
Foto: NNDKP

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei