3 decembrie 2021
10 C
București

A Quiet Place II intră în cinematografe din 28 mai. VIDEO

De citit...

Partea a doua a peliculei A Quiet Place, regizată de John Krasinski,  intră în sfârșit în cinematografe. Filmul urmează să fie lansat pe 28 mai, în SUA și Marea Britanie, iar pe 3 iunie în Irlanda.

Producția trebuia lansată anul trecut, în martie, dar pandemia a dat peste cap activitatea cinematografelor și filmul a trebuit să aștepte mai bine de un an pentru a ajunge la public.

La fel ca în prima parte, care a avut premiera în 2018, acțiunea din A Quiet Place II se desfășoară într-o lume în care oamenii au fost vânați până aproape de dispariție de extratereștrii orbi prădători.

Tăcerea este cu adevărat de aur în această realitate alternativă, liniștea fiind singura apărare împotriva simțului acut al auzului dezvoltat de monștrii care vânează omul.

Emily Blunt joacă rolul unei mame care încearcă să-și păstreze cei trei copii în siguranță, în timp ce Cillian Murphy  este un vecin care îi vine în ajutor.

John Krasinski, soțul lui Blunt pe ecran și în afara lui, este și regizorul filmului.

După ce au vizionat partea a doua din A Quiet Place, criticii de la The Guardian au acordat filmului patru stele, vorbind despre „o urmărire eficientă și captivantă”. La rândul lor, cei de la Total Film au spus că „merită să faci zgomot”.

Screen Daily a lăudat producția, apreciind că este „chiar mai acerbă” decât prima parte. În schimb, cei de la The Times nu au fost impresionați, considerând că thriller-ul lui John Krasinski este „dramatic vag și emoțional gol”.

Autor: Corina Gheorghe
Foto/ video:A Quiet Place II Facebook

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ce îngrijorări au investitorii din sectorul imobiliar

Încrederea investitorilor imobiliari în performanța sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an, dar incertitudinea rămâne. Companiile vor să reia proiectele...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img