• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Copiii se pregătesc pentru venirea lui Moș Crăciun


Copiii se pregătesc pentru venirea lui Moș Crăciun
În aceste zile, la Chișinău, pregătirile pentru spectacolele de Crăciun, organizate de grădinițe, au de parcurs ultima sută de metri. După ce au răsuflat ușurate, că au l-au găsit pe Moș Crăciun, cu rezervare prealabilă, educatorele de la Grădinița Mickey Mouse din Chișinău fac repetiții zi de zi.

Copiii din toate grupele, de la cea mică până la cea pregătitoare de școală, au împodobit, deja, bradul. Așa că imediat după aceasta s-au pus pe treabă și repetă, în fiecare dimineață, poeziile și cântecele cu care trebuie să îl impresioneze pe vestitul Moș Crăciun.

Ca în fiecare an, spectacolele de la Grădinița Mickey Mouse sunt interactive, copiii implicându-i și pe părinți în jocul lor minunat.

O idee inedită a anului 2017, pe care a avut-o directorul grădiniței, Diana Todoroșcean, constă în strângerea de cadouri – cărți, jucării, creioane colorate, altele - în cutiile de pantofi ale părinților, pentru a le oferi în dar Moșului, care va trece neapărat și pe la copiii cu o situație materială precară. 

 

Copiii abia așteaptă să vadă ce cadouri primesc de la Moș Crăciun

Ordinea Zilei – ediția de Chișinău a aflat că cât costă "închirirea" lui Moș Cărciun, la grădinițe. Prețirile variază între 25 și 50 de euro/spectacol. Programul include vizionarea momentelor artistice pregătite special pentru Moș, oferirea cadourilor, sesiunea foto.

Anul acesta afacerile lui Moș Crăciun au crescut simțitor, celebrul personaj fiind asaltat de un număr important de cereri.

"Meseria" de Moș Crăciun nu este una ușoară. Sunt situații în care Moș Crăciun trebuie să facă față unor întâmplări inedite. De exemplu, în unele familii, tații insistă să servescă un păhărel cu ei, după program. Mai mult, au fost cazuri în care ambii părinți, fără să vorbească între ei, au chemat nu unul, ci doi Moși Crăciuni.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri