• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Rustler România recrutează


Rustler România recrutează
Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, urmărește extinderea, la nivel local, a echipei de experți cu încă 10 facility managers, ajungând astfel până la 100 de persoane care gestionează proiecte la nivel național. Această decizie se bazează pe creșterea numărului de proprietăți din portofoliul companiei, dar și cu 40% a business-ului.

Investiția în oameni și cunoaștere sunt cele care vor atrage și performanța. De aceea, credem în dezvoltarea sustenabilă și consolidarea echipei și suntem în cautarea permanentă a noi profesioniști. Ne dorim ca până la finalul anului să avem o echipă mai bogată cu până la 10 persoane: ingineri de mentenanță specializați în sectorul office și tehncieni calificați. Domeniul nostru este unul în care nu îți poți permite personal slab sau necalificat, de noi depinzând siguranța a sute de mii de oameni, dar și investiții de peste 800 de milionane de euro. Așadar, pentru fiecare membru nou în echipă și nu numai vom pune la dispoziție training-uri, certificări și specializări specifice pentru a crește productivitatea, eficienţa, creativitatea, spiritul inovator, asset-uri pe care să le putem transforma într-o creştere pe termen lung”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

Echipa Rustler România include o gama largă de specializări

Compania a ales să desfășoare procesul de recrutare folosind un mix de canale, de la site-uri de profil, recomandări sau cerințe specifice ale proprietarilor, dar și prin colaborări cu firmele de recrutare. ”Viitorii noștri colegi trebuie să împărtășească aceleași valori umane, să aspire la idealuri profesionale realiste, dar și îndrăznețe, noi având grijă să le oferim un climat de muncă la standarde occidentale, unde fiecare membru este apreciat și respectat la adevărata sa valoare. Ne bazăm reciproc unii pe ceilalți și ascultăm activ nevoile angajaților noștri”, a adăugat Daniel State.

Procesul de recrutare derulat de Rustler România va miza pe un mix de canale

În echipa Rustler România se întâlnesc specialiști în domenii precum: inginerie, cu specializări în instalații pentru construcții, energetică, mecanică, sisteme de securitate, automatic, construcții civile; economie; financiar; juriști; auditori interni pentru calitate și procese; tehnicieni calificați: instalatori sanitari, electrice, sisteme de detecție și sisteme de stingere incendii, etc.

Anul acesta, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 100.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 85.000 mp.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri