• EUR 4.6327 RON
  • USD 3.9431 RON
  • POUND 5.2626 RON
Bucuresti
o

Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi


Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă ( ANOFM) organizează la nivel naţional, pe data de 20 octombrie 2017, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul desfăşura în 42 de agenţii judeţene.

Bursa “are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la posturile disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici. Pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia", precizează ANOFM.

 

Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (http://www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

 

Totodată, agenții economici care doresc să participe la această acțiune organizată la nivel național se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora au sediul. Datele de contact pot fi vizualizate la http://www.anofm.ro/contacteaza-ne .


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri