• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Angajatori de TOP:Companiile participante oferă salarii de la 300 la 1.500 euro


Angajatori de TOP:Companiile participante oferă salarii de la 300 la 1.500 euro
La finalul acestei săptămâni, pe 20-21 octombrie la Sala Palatului din București, are loc târgul de carieră Angajatori de TOP. 5.000 de oportunităţi de carieră , 100 de companii si peste 10.000 de vizitatori sunt cifrele ediției din această toamnă. Joburile deschise în cadrul târgului de carieră sunt remunerate de angajatori cu salarii începând de la 300-400 euro. Lefurile pot ajunge la 1.000-1.500 euro.

Nivelul de experienţă, cerinţele jobului, industria în care activează compania și departamentul în care este deschis jobul sunt aspecte care pot influența salariul oferit de angajator.

 

Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii în intervalul 300-400 euro, iar pentru poziţiile entry-level între 400-500 euro. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia ajunge la 1.000-1.500 euro și peste 1500 euro.

 

Beneficiile non-salariale oferite de angajatori reprezintă o componentă importantă a ofertei salariale. Majoritatea companiilor oferă între 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii. Câteva dintre cele mai frecvente astfel de beneficii sunt: Tichete de masă, Asigurări medicale, Bonus de performanță, Program de lucru flexibil, Prime de Paște / Crăciun, Asigurări de viață, Decontarea transportului, Discount-uri pentru produsele/serviciile companiei, Posibilitatea de a lucra de acasă, Suport financiar pentru traininguri.

 

Ne bucurăm să fim prezenți în această toamnă la Angajatori de TOP. Pentru noi este foarte important să construim cele mai bune și dinamice echipe pentru a oferi clienților servicii la standarde de top și sunt convins că evenimentul ne va oferi șansa de a cunoaște și interacționa cu aceste talente care se vor alătura primului Centru de Excelență în Automotive Wipro. În cadrul Angajatori de TOP dorim să recrutăm profesioniști cu experiență în domeniul tehnologiei și absolvenți de inginerie ai universităților de top din România. Acestia vor lucra în domenii precum sisteme de infotainment în interiorul automobilului, mașini interconectate și sisteme avansate de asistență a șoferilor (ADAS)”, a declarat Cătălin Stratulat, Delivery Head Romania, Product Engineering Services, Wipro Limited.

 

În cadrul evenimentului vor fi deschise poziții pentru aproape toate specializările și nivelurile de experiență. Toamna aceasta companiile au deschise o diversitate de oportunităţi de carieră pentru candidați, indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate.

 

Joburile deschise de companii sunt în departamente precum: IT&C, Inginerie, Vânzări, Marketing, Achiziții-Logistică-Aprovizionare, Controlul calității, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane. 97% dintre companii au poziții deschise în București, însă, pe lângă joburile din București companiile au și planuri de relocare pentru candidații care vor sa lucreze în sediile din: Pitești, Ploiești, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgoviște, Brașov etc.

 

Până la sfârșitul anului 2017 dorim să creștem numărul angajatilor cu circa 15%, așadar 30 de noi poziții. În acest moment, există 28 de poziții deschise, pe diverse nivele de senioritate, de la poziții de internship, până la programe graduate și poziții de mid și senior level. Cel mai adesea, sunt vizați inginerii cu experiență mai mare de 3 ani, însă pentru noi este foarte importantă implicarea fiecărei persoane în parte. Astfel, persoane pasionate, implicate în studiu individual și care doresc să se dezvolte profesional. Domeniul principal de lucru este cel al electronicii, dar și cel al dezvoltării software. Cel mai adesea, aplicanții ar trebui să aibă studii superioare în electronică sau automatică și calculatoare, cu precădere în limbaje de programare precum C embedded, C++, Verilog, Matlab, Simulink. Segmentele vizate de poziții sunt în zona de dezvoltare hardware, validare, verificare, design digital și analog sau software development. Principalul beneficiu pe care ni-l aduce Angajatori de TOP ar fi creșterea vizibilității companiei pe piața din România și promovarea pozițiilor existente, acest lucru sporind numărul de candidați interesați de posturile noastre vacante”, a spus Cristina Neagoe, HR Staffing Specialist, Microchip Technology.

 

Pe lângă joburile deschise, în cadrul evenimentului participanții se pot înscrie la peste 25 de SkillShop-uri care abordează subiecte precum: ce abilități și competențe este important să îți dezvolți, care este traseul pe care îl poate avea cariera ta, care sunt cele mai noi programe de internship&trainee. Acestea vor fi susținute de companii de TOP precum P&G, DELL Technology, IKEA, Deloitte România, HP etc.

 

De asemenea, pentru pasionații de tehnologie, TechTalks aduce 3 Conferințe și 3 TechLab-uri prin intermediul cărora participanții vor fi implicați în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști IT, în zone precum Software Development, IoT, Web, Mobile, Robotică.

 

Companii precum Stefanini, Ubis, Wipro's automotive Center of Excellence, PTC, dar și multe altele vor fi prezente în cadrul acestor sesiuni.

 

DB Schenker Global Services Europe continua să își solidifice prezența pe piața serviciilor financiar-contabile prin o continuă extindere a echipei sale. Căutăm începători, seniori și experți contabili cu cunoștințe de limbi străine care să se alăture diferitelor departamente și care să contribuie la preluarea activității din diferitele centre din Europa. Noi oferim toate ustensilele necesare dezvoltării unei cariere internaționale: training-uri de proces și de limbi străine, programe de mentorship, posibilitatea de a călători și o echipă mereu gata să ajute. Tot ce așteptăm în schimb este o atitudine prietenoasă și profesionalism”, precizat Irina Manolache, Marketing and Communications Specialist, DB Schenker Shared Service Center.

 

Prezența la eveniment este gratuită, iar pentru a aplica la cele 5.000 de poziţii deschise, vizitatorii trebuie să își descarce CV-ului Barcode pe care îl pot accesa din contul lor, pe http://www.hipo.ro.

 

Stefanini este un partener cu tradiție al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne oferă posibilitatea de a ne întâlni cu candidați pregătiți pentru care vom avea aproximativ 150 de posturi disponibile din zona suportului tehnic , specialiști pe infrastructura IT, dar și poziții axate pe dezvoltare și testare software. Nivelul de senioritate o să fie variat, cautăm atât colegi cu experiență remarcabilă în dezvoltare software și arhitectura, cât și middle & junior developers. Totuși majoritatea pozițiilor necesită o experiență de minimum 2 ani în testare (automată sau manuală) sau programare software (.Net, Java, Oracle, JavaScript) pe platforme mobile, web sau desktop ”, a explicat Sînziana Bardas, Recruitment & Employer Branding Specialist, Stefanini Romania.

 

O parte dintre companiile care pot fi întâlnite pe 20-21 octombrie la Sala Palatului sunt: ABS Software Development, Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMOMA.com, Auchan Retail Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, British American Tobacco, Cameron Romania, Capgemini, Carrefour Romania, CCC - Competence Call Center, Comdata Group Romania, Computer Generated Solutions Romania, Concentrix, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell Technology, DRÄXLMAIER Group, DXC Technology, EUROMASTER, FINASTRA, G2Travel, Genpact, Grup Renault Romania, HP, IKEA, Ipsos, JTI Romania, Kaufland România, Lidl Romania, L'Oreal Romania, McDonald's in Romania, Michelin Romania, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, NN Asigurari de Viata, NXP Semiconductors, OTP Bank, P&G Romania, Pepco, Playtika, PTC, Raiffeisen Bank, Randstad Romania, Reckitt Benckiser, Regina Maria, REWE Romania - Penny Market, Romanian Business Consult, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini, Stericycle Romania, Systematic, TBI Bank, Teleperformance, TELUS International Europe, Temenos, Total Global Services Bucharest, UniCredit Business Integrated Solutions, Veeam Software, Wipro LTD., Wipro's automotive Center of Excellence, WNS Global Services Romania.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri