• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Zoltán László Magyar este noul CFO al MOL Romania


Zoltán László Magyar este noul CFO al MOL Romania
Zoltan Laszlo Magyar, 41 de ani, a preluat pozitia de CFO al MOL Romania incepand cu luna martie a acestui an. Din 2014, Zoltan a ocupat mai multe pozitii (Managing Director & CFO,) in cadrul MOL Kalegran Ltd., o subsidiara a Grupului MOL specializata in activitati de explorare si productie in regiunea autonoma Kurdistanul irakian.

MOL Romania este o companie puternica, cu realizari impresionante si un potential de crestere solid. Experienta locala este bine cunoscuta in cadrul Grupului, astfel incat este o onoare pentru mine sa ma alatur echipei din Romania. Mai mult, avand in vedere ca o parte importanta a vietii mele s-a aflat sub influenta culturii franceze si mediteraneene, acest post reprezinta pentru mine o oportunitate excelenta de a descoperi cea mai estica tara latina din Europa”, a declarat Zoltan Magyar, CFO MOL Romania.

 

Desi Zoltan este specializat in domeniul consultantei industriale, a dobandit experienta in domeniul vanzarilor in perioada in care a detinut functia de Controller in cadrul Provera (Grupul Louis Delhaize) si experienta comerciala in calitate de Manager Tarifare pentru regiunea EMEA in cadrul GE Lighting. In afara de domeniul financiar, abilitatile lui Zoltan in domeniul IT s-au dovedit extrem de valoroase in numeroasele proiecte de implementare ERP (planificarea software a resurselor unei companii) in care a fost implicat.

 

“Zoltan este omul potrivit pentru a completa echipa si sunt convinsa ca venirea lui in cadrul MOL Romania ne va ajuta sa ne atingem tintele strategice, pozitionand compania in topul preferintelor clientilor”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL Romania.

 

Zoltan Magyar il inlocuieste din functie pe Cristian Ungureanu, care a decis sa urmeze alte oportunitati de cariera.

 

Zoltan Magyar detine o Diploma de Studii Superioare Specializate (DESS) in domeniul “Tehnici financiare si bancare” in cadrul Universitatii Pantheon-Assas din Paris si o diploma de Master in Economie obtinuta la Universitatea de Stiinte Economice din Budapesta. Vorbeste fluent limbile engleza si franceza si la nivel conversational germana, spaniola si araba. Zoltan este foarte interesat de antropologie. In calitate de voluntar, a petrecut aproape un an in Ciad, unde a coordonat programele de contabilitate si resurse umane ale organizatiei Medici fara Frontiere.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri