• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Oportunități de carieră. Nestlé și 'Alliance for YOUth' au oferit peste 90.000 de joburi și traininguri în 2017


Oportunități de carieră. Nestlé și 'Alliance for YOUth' au oferit peste 90.000 de joburi și traininguri în 2017
Împreună cu partenerii din „Alliance for YOUth”, Nestlé și-a îndeplinit promisiunea de a oferi peste 90.000 de locuri de muncă și oportunități de dezvoltare pentru tineri, la nivel global, doar în anul 2017.

„De la CV la interviul de angajare. Tips and tricks pentru reușită” este numele workshopului susținut de Nestlé România, la care au participat 20 de tineri entuziaști. Aceștia au vizitat sediul companiei unde au avut oportunitatea de a discuta cu echipa de HR Nestlé Romania, ocazie cu care au aflat informații care îi ajută să aibă un start bun în carieră, atât prin crearea unui CV relevant, cât și prin înțelegerea modului în care este indicat să se prezinte la un interviu de angajare.

Primii trei ani de la lansarea „Alliance for YOUth” în România au fost extraordinari. În această perioadă s-a oferit tinerilor accesul la peste 16.000 de job-uri, 660 de stagii de practică plătită pentru un interval de 3-12 luni și 250 de evenimente de dezvoltare personală și profesională. Mai mult, Nestlé a intrat recent în Top 5 International „Happy Trainees”, fiind prima companie din industria alimentară inclusă în topul internațional al studiului Choosemycompany/Happy Trainees 2017. Este o mândrie să fim printre angajatorii preferați ai tinerilor, iar pe viitor ne propunem să dezvoltăm și mai mult această direcție, tinerii de astăzi fiind liderii de mâine”, a declarat Jackie Avery, director de Resurse Umane, Nestlé România.

Workshopul Nestlé a avut loc simultan cu alte evenimente dedicate competențelor profesionale, atât în România - prin activități derulate de o parte din partenerii „Alliance for YOUth” (Nestlé, Catalyst, CHEP și Nielsen), cât și în alte 23 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Acest demers se încadrează într-un obiectiv global, Nestlé angajându-se ca până în 2030 să ajute 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități economice și de carieră.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri