• EUR 4.5975 RON
  • USD 3.8945 RON
  • POUND 5.1203 RON
Bucuresti
o

Ionuţ Voinea preia conducerea ale operațiunilor tehnice ale UPC pentru ECE


Ionuţ Voinea preia conducerea ale operațiunilor tehnice ale UPC pentru ECE
Ionuţ Voinea, Technology Director la compania de telecomunicaţii UPC România, a fost numit VP Integration & Operations pentru regiunea Europa Centrală şi de Est a Liberty Global, începând cu luna august 2017, şi va conduce toate operaţiunile tehnice ale Liberty Global din regiune, care include Polonia, Ungaria, România, Cehia şi Slovacia, precum şi operatorii DTH din aceste cinci ţări.

Ionuţ Voinea (33 de ani) are o experienţă solidă de peste 10 ani, el clădindu-şi întreaga carieră în cadrul companiei UPC.

 

Ionuț a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi a participat la programul de leadership INSEAD CTAM Executive Management. În 2015 el şi-a asumat rolul de Technology Director UPC România, fiind responsabil de toate operaţiunile de reţea şi clienţi, dezvoltarea reţelei, zona tehnologică, logistică, supply chain şi funcţiunile de suport, iar la inceputul anului 2017 a preluat responsabilităţi extinse în cadrul Regiunii Europa Centrală şi de Est a UPC, conducând divizia de dezvoltare reţele de acces din cele cinci ţări CEE.

 

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală şi oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localităţi. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc., liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în peste 30 de ţări.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri