• EUR 4.6400 RON
  • USD 3.9322 RON
  • POUND 5.2076 RON
Bucuresti
o

Athanasios Giannousis a fost numit director comercial al Olympus Romania


Athanasios Giannousis a fost numit director comercial al Olympus Romania
Olympus Romania l-a numit pe Athanasios Giannousis in functia de director comercial, pozitie din care va conduce planurile de dezvoltare ale companiei in Romania.

Athanasios Giannousis il inlocuieste pe Ilias Pliatsikas, care va continua sa faca parte din Grupul Olympus-Tyras, in Grecia. Athanasios Giannousis vine cu peste noua ani de experienta in industria internationala de FMCG, ocupand anterior pozitii manageriale atat in cadrul Olympus Grecia, cat si in Romania, in calitate de manager productie si director de vanzari.

 

Suntem incantati sa anuntam numirea lui Athanasios Giannousis, care face parte din familia Olympus de foarte mult timp, in functia de director comercial. Cu o prezenta puternica pe piata din Romania, Olympus a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare, care necesita incredere si mentinerea, in acelasi timp, a celor mai inalte standarde in ceea ce priveste experienta consumatorilor”, a declarat Stergios Sourlis, director comercial - Piete Internationale, Olympus-Tyras Group.

 

Athanasios Giannousis va prelua atributiile de director comercial detinute anterior de Ilias Pliatsikas, care va ocupa o noua pozitie strategica in cadrul grupului, in Grecia. “Sunt mandru sa fi contribuit la pozitionarea Olympus Romania drept unul dintre cei mai importanti jucatori din industria lactatelor din Romania, si dupa sase ani in care am urmarit misiunea noastra de a livra consumatorilor produse lactate de inalta calitate, voi continua acest lucru dintr-un rol strategic in cadrul grupului. Sunt increzator ca Olympus Romania isi va continua expansiunea la nivel local ii urez mult succes lui Athanasios in noul sau rol”, a declarat Ilias Pliatsikas.

 

De asemenea, ca urmare a plecarii lui Ilias Pliatsikas in Grecia, pozitia de director general in cadrul Olympus Romania este ocupata de Athanasoulas Georgios, care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii si productiei. Cu peste 16 ani de experienta in industrie, Georgios a ocupat anterior functia de manager productie si achizitii in cadrul altor fabrici din grup, in Grecia.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri