• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Alexandru Rusu este noul CEO al Doraly Expo Market


Alexandru Rusu este noul CEO al Doraly Expo Market
Parcul comercial specializat în articole pentru casă şi produse alimentare Doraly Expo Market are un nou director general executiv (CEO).

Funcția a fost preluată de Alexandru Rusu, care are o experienţă profesională şi antreprenorială de peste 15 ani, fiind senior executive şi membru în board-ul unor companii precum Orange şi IKEA.

"Mandatul meu la Doraly coincide cu un amplu proces de repoziţionare început în urmă cu un an, proces care urmăreşte tranziţia de la un parc comercial de tip en-gros către unul modern, de tip cash&carry şi retail adresat atât comercianţilor cât şi consumatorilor finali. În ceea ce priveşte articolele pentru casă, marea majoritate a comercianţilor deja vând în sistem de retail o gamă extinsă şi diversificată de produse de iluminat, sanitare, articole de uz casnic, decoraţiuni, textile şi altele. Vom continua investiţiile în modernizarea şi extinderea parcului, iar în paralel avem în plan dezvoltarea unor canale alternative de vânzare pentru clienţii noştri", a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 260.000 mp, parcul comercial Doraly Expo Market deţine 30 de pavilioane moderne, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 80.000 mp, având peste 850 de spaţii comerciale. În prezent, acesta găzduieşte 550 de producători, importatori şi distribuitori, care comercializează într-o gamă variată produse alimentare şi non-alimentare (instalaţii electrice, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, detergenţi şi articole de menaj, articole pentru casă, îngrijire personală, jucării, birotică şi papetărie), oferind peste 550.000 de articole.

În 2017, parcul comercial a demarat un nou program de investiţii care se va derula pe trei ani, în valoare totală de 15 milioane de euro. Programul este direcţionat în principal în extinderea suprafeţei comerciale cu 15.000 mp, modernizarea pavilioanelor existente şi dezvoltarea canalelor alternative de vânzare..


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri