• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

A început Târgul de Turism al României


A început Târgul de Turism al României
Cea de-a 38-a ediții a Târgului de Turism al României (TTR) a început joi. Cu această ocazie sunt puse la bătaie vacanțe cu reduceri de până la 50%.

În cadrul evenimentului, care se va desfășura în perioada 16 - 19 noiembrie 2017, la Romexpo, cei peste 200 de participanți vor promova cele mai avantajoase vacanțe de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

13 țări își promovează zonele la târgul de la București

Gradul de internaționalizare a Târgului de Turism al României este de 15%, 13 țări promovându-și la târg zonele și obiectivele turistice atractive - Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina. La eveniment se vor oferta atât destinații binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, cât și destinații exotice - Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles. Cuba, Palestina și Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turiști și călători, fiind țări care au statutul de participanți oficiali ai evenimentului.

Agențiile de turism oferă reduceri de până 50%

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanțele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privința transporturilor, cât și a cazărilor, scrie AGERPRES.

Companiile și agențiile de transport au anunțat deja multe bonusuri, carduri de fidelitate și aplicații web care să ofere publicului accesul la vacanțe potrivite scopului și bugetului călătoriei fiecăruia.

La eveniment se vor oferta atât destinații binecunoscute, cât și destinații exotice

De la târg nu lipsesc companiile care oferă produse și servicii conexe turismului, acelea care asigură călătorilor confortul de care au nevoie pe parcursul oricărui tip de sejur sau excursie: servicii de închiriere transport rutier, asigurări de călătorie, soft-uri destinate facilitării relațiilor dintre tur-operatori, agenții și clienți.

FPTR face parte din galeria de parteneri implicați în organizarea târgului

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara și toamna, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și cu Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 - 18 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 și 16:00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.

Foto- Targuldeturism.ro


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri