• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Te provocăm la un nou concurs! Premiul este oferit de Adesgo, cel mai îndrăgit brand românesc de dresuri și lenjerie intimă


Te provocăm la un nou concurs! Premiul este oferit de Adesgo, cel mai îndrăgit brand românesc de dresuri și lenjerie intimă
Adesgo și Ordinea Zilei te premiază. Pentru a putea câștiga unul dintre premiile puse la bătaie de Adesgo, trebuie să urmezi pașii de mai jos:
  •  Dă like paginii oficiale Adesgo
  •  Dă like și share paginii de concurs de pe Ordinea Zilei pe pagina ta de Facebook
  •  Scrie în secțiunea comentarii răspunsul la întrebarea "Cum ai descoperit brandul Adesgo"
  •  Concursul începe astăzi, 13 octombrie, iar extragerea câștigătorilor se face în data de 19 octombrie 2017.
  •  Desemnarea câştigătorilor se face prin extragere computerizată.

La concurs pot participa doar persoanele cu rezidență în România. Premiile vor fi livrate direct de către producătorul Adesgo. Mult succes!

Se poartă dresurile plasă la birou?

Cu siguranță ai observat și tu ultima modă, adoptată nu doar de fashioniști ci de aproape toate femeile cu un stil mai nonconformist: dresurile plasă. Încă din 2016 au început să apară pe la TV vedete internaționale, purtând fie jeanși rupți cu dresuri plasă pe dedesubt, fie pantaloni scurți asortați la dresurile plasă. Și trendul a prins incredibil de bine!

E drept, au existat câteva prejudecăți, în trecut, referitoare la dresurile plasă. Dar dacă sunt asortate corect, nu doar că nu sunt deloc vulgare, dar pot reprezenta accesoriul care-ți transformă ținuta dintr-una normală, într-una de revistă. Și nu poți spune nu dresurilor plasă Design Net, semnate Diamond By Adesgo. Este un look out of the box pe care trebuie să-l încerci, fie că le porți într-un stil mai rock-punk cu bocanci, fie într-un stil mai glam cu stiletto și eventual o fustă în clos. Ideea de bază este să nu le asociezi cu rochii scurte și mulate. Această asociere nu dă deloc bine, crede-ne...

Poți să porți dresurile Design Net Diamond By Adesgo și într-o combinație mai serioasă, asortate rochiilor office. Însă rochia trebuie să aibă o forma clasică, dreaptă, chiar din gama oversized, musai fără decolteu. Ține minte: dresurile plasă trebuie să fie singurul element WOW. Restul accesoriilor sau hainelor trebuie să fie cuminți.

Ori, dacă îți este teamă că ținutele ar putea scoate în relief și formele de care ești mai puțin mândră, renunță la această prejudecată. Gama de lenjerie modelatoare Diamond By Adesgo este concepută special pentru a te ajuta să porți hainele preferate fără să stai cu gândul la cute inestetice. Poți opta fie pentru chilotul cu talie înaltă, fie pentru versiunea boxer sau chiar maiou. Tu alegi. Lenjeria este incredibil de confortabilă dar, în același timp, rezistentă și capabilă să mascheze perfect acele părți ale corpului care prezintă un oarecare surplus.

Ideea de bază este să te simți bine, să poți să porți orice îți place și să încerci mereu stiluri noi, căci, oricum, prea multă monotonie nu te ajută să te bucuri de viață.

Avem câștigătorii

În urma extragerii, au fost aleși cei doi câștigători ADESGO. Este vorba despre Alexandra Ne și Madi Lzr. Cele două domne sunt rugate să ne trimită pe adersa de e-mail adresele la care vor să primească premiul . Pentru confirmarea premiului este nevoie și de un număr de telefon. Datele de contact le așteptăm până luni, 23 octombrie- ora 12.00.

Mulțumim! Vă așteptăm la următorul concurs care începe vineri, 20 octombrie.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri