• EUR 4.5975 RON
  • USD 3.8945 RON
  • POUND 5.1203 RON
Bucuresti
o

S-au pus in vanzare biletele la cea de-a treia editie a Salonului Calului


S-au pus in vanzare biletele la cea de-a treia editie a Salonului Calului
S-au pus in vanzare biletele la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, care va avea loc in perioada 26 septembrie – 5 octombrie 2014.

Preturile biletelor variaza intre 50 RON/zi /adulti, respectiv 25 RON pentru copii pana la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor, 50 RON/ zi pentru adulti, respective 25 RON/ zi pentru copiii pana la 12 ani la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulti, 50 RON pentru copii pana la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor, care include si bilete tip VIP: pentru adulti: 200 RON, respectiv pentru copiii sub 12 ani: 100 RON. In sistemul de abonamente, preturile variaza intre 80 RON /adulti pentru primul week-end, 40 RON pentru copii pana la 12 ani, respectiv 80 RON /adulti si 40 RON pentru copii pana la 12 ani pentru Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix din al doilea week-end. Biletele pot fi achizitionate online cu cel mult 4 zile inainte de data desfasurarii fiecarui eveniment.

 

A 3-a editie a evenimentului anual dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de show ecvestru din Romania, propune in premiera doua zile de spectacol ecvestru si sapte zile de concursuri nationale si internationale de echitatie de inalt nivel. Formula mult mai ampla a celei de-a 3-a editii va gazdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobatii, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstratii de curse la trap si la galop etc).

 

Evenimentul debuteaza cu doua zile de spectacol ecvestru (week-end-ul 27-28 septembrie), in cadrul caruia va avea loc si cea de-a doua editie a spectacolului-eveniment Seara Cailor – "Saloon la...Salon” si va continua cu 6 zile de concursuri internationale de echitatie de inalt nivel. In perioada 29 septembrie - 5 octombrie, partea competitionala ridica semnificativ standardele sportive ale echitatiei din Romania, prin Concursul international de sarituri peste obstacole acreditat FEI CSI, dar si prin circuitele VIP Tour, Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour.

 

De asemenea, se va da startul unui concurs devenit traditional: Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti - Bucharest Grand Prix, aflat la a patra editie consecutiva. In plus, clubul va gazdui un modul intermediar dedicat prezentarilor de cai si de produse ecvestre specifice, precum si pregatirilor pentru primirea sportivilor internationali in perioada 29 septembrie -1 octombrie.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri