• EUR 4.5975 RON
  • USD 3.8945 RON
  • POUND 5.1203 RON
Bucuresti
o

Parada ecvestra in Parcul Herastrau


Parada ecvestra in Parcul Herastrau
Clubul de echitatie Equestria va prezenta sambata, 20 septembrie, in Parcul Herastrau, intre orele 11.00-13.00, o spectaculoasa parada ecvestra, inclusa in editia din acest an a Zilelor Bucurestiului.

Gandita ca o avanpremiera la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, parada Clubului Equestria va include defilarea unui echipaj de 6 cai condusi calare de sportivi, precum si o trasura cu doua personaje de poveste costumate in printese. Momentul artistic-sportiv va demara pe aleea Michael Jackson, cu plecare de la intrarea dinspre Arcul de Triumf, urmand sa strabata, in cele doua ore de spectacol, intreg Parcul Herastrau.

 

Parada Equestria va fi precedata de un ansamblu de fanfara. Show-ul de sambata pregatit de baza hipica Equestria din Tancabesti (DN1 – Snagov) este inclus in programul oficial al evenimentului anual Zilele Bucurestiului, care la aceasta editie se desfasoara in intervalul 19-21 septembrie. Parada este un preambul al unui complex program de show-uri ecvestre electrizante (dresaj sportiv pe muzica, show-uri cu ponei si show-uri ecvestro-moto, cascadorii demonstratii de curse de trap si de galop, concursuri de atelaje etc.), care va avea loc in primul week-end al Salonului Calului (27-28 septembrie).


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri