• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Mr. Bean se pregătește să schimbe scutece. Tată pentru a treia oară


Mr. Bean se pregătește să schimbe scutece. Tată pentru a treia oară
Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul cunoscutului personaj Mr. Bean, se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Presa străină relatează că soția sa, Louise Ford, cu 29 de ani mai tânără decât el, este însărcinată.

Ziarul spaniol La Vanguardia notează că vârsta nu este un impediment pentru a avea copii, referindu-se la Rowan Atkinson, care la 62 de ani va deveni tată pentru a treia oară. Noua soție a celui care dă viață lui Mr. Bean este Louise Ford, actrița care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors, o parodie familiei regale britanice.

Relația dintre cei doi a început în 2012 în timpul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soția sa de-o viață, Sunestra Sastry. Însă la 24 de ani după ce a spus "da", actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viață alături de noua sa iubită, cu 29 de ani mai tânără ca el.

Duminica trecută actrița a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături într-un cartier din nordul Londrei unde locuiește. Burtica sa proeminentă arată că bebelușul nu se va lăsa prea mult așteptat.

Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tânăr militar de 23 de ani, și Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soție, la care au participat și ducii de Cambridge și prietenul său, prințul Charles.

Potrivit ziarului Daily Mail, relația actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune, astfel încât fiica sa Lily a renunțat la numele de Atkinson, adoptând numele mamei, Lily Sastry. "Divorțul a fost foarte greu pentru întreaga familie", a declarat o ziarului sursă apropiată actorului.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri