• EUR 4.6346 RON
  • USD 3.9285 RON
  • POUND 5.2711 RON
Bucuresti
o

Kilipirim: Carti la un leu si reduceri de pana la 90%


Kilipirim: Carti la un leu si reduceri de pana la 90%
Cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii de miercuri, 30 martie, pana duminica, 3 aprilie, la editia de primavara a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount din Romania.

Kilipirim vine cu o oferta impresionanta la preturi speciale, de la carti la doar 1 leu, la volume al caror pret a fost redus cu pana la 90% - peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone - Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana.

 

"Suntem bucurosi sa anuntam o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount! O editie ca la carte, la care si-au anuntat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri, la literatura pentru copii si tineret, pana la ghiduri si carti de specialitate. Ii asteptam pe toti iubitorii de lectura sa-si reinnoiasca rezerva de carte pentru vacanta de Paste si, de ce nu, pentru intreg sezonul estival!", afirma Louisa Udrescu, organizatorul targului, citata intr-un comunicat.

 

Pentru cei interesati, evenimentul are loc in perioada 30 martie-3 aprilie, in Bucuresti,  la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri