• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Din 2 Decembrie, Centrele Comerciale Auchan din București dau startul la colind și fapte bune!


Din 2 Decembrie, Centrele Comerciale Auchan din București dau startul la colind și fapte bune!
În decembrie, Centrele Comerciale Auchan din București marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să împartă bucurie clienților care îi trec pragul.

Astfel, în perioada 2-16 decembrie, în acordul colindelor de iarnă, centrele comerciale se vor transforma într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate.

Începând 2 decembrie, clienții sunt așteptați cu mic, cu mare să împodobească chiar ei bradul de Crăciun, dar și sunt invitați la un târg de decorațiuni de sărbătoare.

Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moș Nicolae, cei mici sunt așteptați în centrul comercial Auchan Titan cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae. Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniți din medii vulnerabile.

În centrele comerciale Auchan Crângași, Berceni, Pallady și Vitan atracția sezonului va fi Mimul haios plin cu surprize, jocuri și provocări pentru întreaga familie. Pe 9 decembrie, copii sunt invitați la teatru alături de Rudolph, în piesa ”Peripețiile lui Rudolph”- o lecție despre prietenie și onestitate. Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan România, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestora și oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri