• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Corul Armatei Roșii se întoarce în România


Corul Armatei Roșii se întoarce în România
Corul Armatei Roșii va susține în România spectacolul ''The Great Revival'' (''Marea Renaștere''), un concert închinat memoriei membrilor Ansamblului Alexandrov, care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut.

Evenimentul se va derula în mai multe orașe importante din țară. Astfel, peste 7.000 de spectatori vor asista la concertele din București (Sala Palatului) - 17 noiembrie, Iași (Opera Națională) - 2 spectacole, pe 18 noiembrie și Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor) - 19 noiembrie.

Turneul este organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

''Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka, Katyusha și alte piese celebre din fabulosul repertoriu rusesc al Ansamblului vor răsuna într-un spectacol impresionant, ce va aduce pe scenă 120 de staruri în uniformă, dansuri autentice și o garderobă impresionantă. În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentații, în mai multe limbi, în fața a peste 20 de milioane de spectatori entuziaști'', precizează organizatorii.

Corul are aproape 90 ani de existență, timp în care și-a câștigat o notorietate fără egal pe plan internațional.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri