• EUR 4.6327 RON
  • USD 3.9431 RON
  • POUND 5.2626 RON
Bucuresti
o

Bob Dylan va lansa un triplu album cu versiuni clasice ale muzicii americane


Bob Dylan va lansa un triplu album cu versiuni clasice ale muzicii americane
Bob Dylan a anuntat lansarea iminenta a "Triplicate", un triplu album in care legendarul artist reinterpreteaza piese clasice ale muzicii americane, relateaza EFE.

"Triplicate" va fi lansat pe piata la 31 martie, desi pe site-ul artistului se poate deja asculta piesa "I Could Have Told You", o avanpremiera a noii sale productii discografice.

 

Dupa "Shadows in the Night" (2015) si "Fallen Angels" (2016), doua albume dedicate reinterpretarii unor piese cantate odinioara de Frank Sinatra, Dylan continua sa se inspire din tematica legendarului artist cu "Triplicate", care va fi compus din trei albume tematice ''Til The Sun Goes Down", "Devil Dolls" si "Comin" "Home Late", cu cate zece piese fiecare.

 

"Triplicate" va include piese precum "Stormy Weather", "September of My Years", "As Time Goes By", "How Deep is the Ocean" sau "Day In, Day Out", noteaza AGERPRES.

 

Cu Jack Frost ca producatoare, pseudonimul folosit de Bob Dylan, noua sa productie discografica, a 38-a din ampla sa cariera de muzician, a fost inregistrata in studioul Capitol din Los Angeles.

 

Considerat una din figurile emblematice ale muzicii folk din secolul XX, Dylan a fost recompensat anul trecut cu premiul Nobel pentru Literatura pentru a fi creat "noi expresii poetice in cadrul marii traditii a cantecului american".


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri