• EUR 4.6551 RON
  • USD 3.9650 RON
  • POUND 5.2461 RON
Bucuresti
o

Crime care au şocat Marea Britanie


Crime care au şocat Marea Britanie
Crime + Investigation® prezintă un nou sezon din serialul „Crime care au şocat Marea Britanie” care dezvăluie în exclusivitate dedesubturile crimelor care au rămas în memoria unei ţări întregi. Noile episoade vor fi transmise în fiecare luni, de la ora 23:00, începând cu 11 septembrie.

În sezonul 7 din serialul „Crime care au şocat Marea Britanie”, telespectatorii vor descoperi noi informaţii despre fărădelegerile care au zguduit opinia publică şi au schimbat Marea Britanie pentru totdeauna.

 

Producţia, prezentată de Dermot Murnaghan, va surprinde poveştile zguduitoare prin prisma celor implicaţi, analizând evenimentele care au condus la comiterea unor asemenea atrocităţi şi efectele devastatoare pe care le-au avut. Pentru a arăta un portret cât mai apropiat de realitate, fiecare episod va conţine reconstituri dramatice, declaraţii ale martorilor, interviuri ale poliţiştilor, filmări de arhivă şi mărturii ale victimelor şi familiilor implicate.

 

 

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora.

 

Crime + Investigațion® găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum Crime Care Au Șocat Marea Britanie și Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri