• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Muzeului de Istorie Locală și Etnografie Brad organizează „Atelierul de pictură pe sticlă”


Muzeului de Istorie Locală și Etnografie Brad organizează „Atelierul de pictură pe sticlă”
Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie Brad și cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, vă invită în perioada 13 – 15 iulie să participați la o nouă acțiune desfășurată sub titulatura „Atelierul de pictură pe sticlă”.

Practic este vorba despre o întâlnire cu meșteșugul artiștilor populari iconari prin intermediul cursurilor intitulate în acest an „Icoana – meșteșug, artă și har”, practic o continuare a activităților de inițiere susținute până acum la muzeul brădean.

 

Cursurile vor începe joi, 13 iulie, ora 09.00 şi se vor desfăşura la sediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie din Brad, situat pe strada Cloșca, numărul 4. Înscrierile se fac la aceeași adresă până în data de 12 iulie 2017, la activități putând participa şi adulţi.

 

Cursurile sunt gratuite, însă este necesar ca participanții să-și procure singuri următoarele materiale: marker „Permanent” negru de grosime medie, pensule precum și culori acrylice sau tempera.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri