• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Moș Crăciun dăruiește cărți!


Moș Crăciun dăruiește cărți!
Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar copiii abia așteaptă să descopere cadourile de sub brad.Anul acesta este obligatoriu ca în sacul Moșului să fie incluse și cărți. Jorge Luis Borges spunea despre carte că este instrumentul cel mai uimitor inventat de om. Toate celelalte sunt prelungiri ale corpului său... Numai cartea este o prelungire a imaginației și memoriei.

Este important să-i învățăm pe cei mici să se obișnuiască să citească. Un copil care are rutina lecturii are și un vocabular mai dezvoltat, un grad mai mare de înțelegere a celor citite. De aceea este bine ca interesul pentru lectură să fie stimulat și inoculat copiilor de când sunt mici, chiar înainte de a învăța să citească. Iar Crăciunul este momentul ideal pentru a stârni interesul celor mici pentru cărți.

Litera vine în sprijinul lui Moș Crăciun cu un grupaj de 15 titluri de cărți pe care cei mici se vor bucura dacă le vor găsi sub brad.

1.Marea carte a Crăciunului

Crăciunul este un prilej de bucurie pentru întreaga familie! Cartea include povestea lui Moș Crăciun și un interviu exclusiv și inedit cu acesta, cântece și colinde de sărbători, rețete specifice, jocuri și povești cu elfi, sfaturi practice și noi idei pentru decorațiuni spectaculoase. Este cea mai cuprinzătoare enciclopedie a Crăciunului, o carte numai bună de pus sub brad!

2.În așteptarea lui Moș Crăciun

O frumoasă culegere de colinde și poezii dedicate sărbătorilor de iarnă, semnate de cei mai importanți autori români – Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, Nicolae Labiș, George Coșbuc, Octavian Goga, Demostene Botez, Elena Farago, Otilia Cazimir, Arcadie Suceveanu și alții.

Cartea conține superbe ilustrații în acuarelă realizate de Elena Karachentseva și Simion Zamșa.

3.În căutarea lui Moș Crăciun, de Thierry Dedieu

Nerăbdător să-l cunoască pe Moș Crăciun, un omuleț de zăpadă se hotărăște să părăsească grădina în care trăia și să plece în căutarea lui. Dar drumul e lung și presărat cu tot felul de întâlniri cu animalele din pădure, care îi îndrumă pașii, dar îi cer mereu câte ceva în schimb. Ce îi va mai rămâne oare micuțului om de zăpadă să-i ofere în dar lui Moș Crăciun?

4.Poveste de Crăciun, de Charles Dickens

Publicată pentru prima dată în 1843, Povestea de Crăciun elogiază spiritul acestei sărbători. Este povestea lui Ebenezer Scrooge, un zgârie-brânză bătrân şi ursuz care îi priveşte cu ură pe toţi cei din jur. Într-o noapte geroasă de Ajun el primeşte trei vizitatori fantomatici: Spiritul Crăciunului-Trecut, al Crăciunului-de-Acum şi al Crăciunului-Ce Va Să Vină. Aceștia îl poartă într-o călătorie uimitoare şi pe alocuri înfricoşătoare, în urma căreia hapsânul bătrân se schimbă.

Aceasta editie a Povestii de Craciun este ilustrata de celebrul Roberto Innocenti, ale cărui lucrări - deosebit de apreciate de critici - au câştigat numeroase premii, precum Premiul Mărul de Aur la Bratislava şi, în anul 2004, o nominalizare la Premiul Hans Christian Andersen.

5.Singur acasă. Povestea ilustrată a filmului

Micuțul Kevin McCallister și-a dorit să rămână singur, fără familie. Dar n-a crezut nicio clipă că dorința i s-ar putea împlini! Povestea ilustrată a clasicului film de Crăciun, îndrăgit de copii și de părinți deopotrivă, va încânta întreaga familie! Îi regăsim în ea pe cei doi hoți neîndemânatici, o mulțime de capcane ingenioase și pe curajosul Kevin, silit să se apere de unul singur. Va reuși el să-i împiedice pe spărgători să pătrundă în casă? Și oare Moș Crăciun îi va îndeplini dorința cea mai fierbinte?

6.Povești de seară pentru fete rebele, Elena Favilli, Francesca Cavallo

A fost odată… o prințesă? Ei bine, nu! A fost odată o fetiță care voia să ajungă pe Marte. A fost o alta care a devenit cea mai bună tenismenă din lume, dar și o alta matematician și filosof. De la Elisabeta I la Malala Yousafzai, de la Amelia Earhart la Frida Kahlo, de la Marie Curie la Coco Chanel, 100 de femei extraordinare sunt portretizate în această carte de către 60 de ilustratoare din toată lumea. Regine, inventatoare, pictorițe, scriitoare, partizane, femei astronaut sau prim-ministru… modele de curaj, de perseverență și de generozitate pentru toți aceia care vor să-și împlinească visurile.

7.Marea carte de povesti, cu ilustrații de Tony Wolf

A fost o dată o fetiță tare isteață, un motan șiret, un corb plin de sine, un pitic vrăjitor pus pe șotii... Această carte minunat ilustrată de Tony Wolf îi va încânta pe cei mari și pe cei mici deopotrivă și îi va purta în lumea poveștilor cu animale și cu întâmplări fermecate din adâncul pădurii.

8.Prima mea enciclopedie cu lucruri foarte importante

Informațiile diverse, bogat ilustrate și extrem de interesante din această primă enciclopedie ilustrată sunt un izvor de cunoaștere potrivit pentru copiii car e se pregătesc să pășească pragul școlii. Cele patru secțiuni ale cărții cuprind lucruri dintre cele mai importante despr e: PLANETA PĂMÂNT, ANIMALE, POPOARE, CORPUL UMAN. Citește sute de informații surprinzătoare. Învață totul despre animale, oameni și locuri extraordinare. Descoperă minunile planetei noastre.

9.Regatul de Gheață. Crăciunul cu Ana și Elsa

Cartea de față te învață să faci o mulțime de decorațiuni și ornamente ingenioase de sărbători. Descoperă și o rețetă de prăjituri deosebite pentru masa de Crăciun, iar, la final, bucură-te de povestea minunată a festivalului sfârșitului iernii în Arendelle! Cu ornamentele făcute chiar de tine poți să-ți împodobești casa, camera, masa de sărbători sau pomul de Crăciun. Succes la decorat!

10.Regatul de gheață. Olaf și prietenii săi. 32 de planșe cu activități

Povestea celor două surori din Arendelle și a prietenului lor Olaf, omul de zăpadă vorbitor, a făcut înconjurul lumii. Redă atmosfera aventurilor din regatul înghețat folosind cele mai frumoase culori! Colorează planșele, apoi decupează-le și decorează-ți camera cu ele!

11.Soy Luna. Luna și prietenii ei

Vino la întâlnirea cu Luna, Simón, Matteo, Ámbar, Nina și toți ceilalți prieteni pasionați de role în acest superalbum special al sezonului 1 din serialul tău preferat, Soy Luna! Vei descoperi înăuntru o mulțime de informații în exclusivitate despre seria TV, însoțite de fotografii inedite, de jocuri, activități și teste. Pentru ca distracția să fie totală, decorează-ți camera, caietele sau obiectele preferate cu autocolantele speciale de la sfârșitul cărții. Pe role, fiți gata, start!

12.Alice în Țara Minunilor. Biblioteca ilustrată Disney

Însoțește-o pe micuța Alice în Țara Minunilor și fă cunoștință cu personajele fantastice ale uneia dintre cele mai frumoase povești clasice Disney – Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Pălărierul Nebun și Regina de Cupă. Universul filmelor Disney prinde viață din nou într-o colecție de cărți ilustrate în care își spun povestea cei mai iubiți eroi ai tuturor timpurilor. „Biblioteca ilustrată Disney” îi va fermeca pe copii și pe părinți deopotrivă, oferindu-le bucuria de a redescoperi peste ani o comoară neprețuită.

13.Descendenții 2. Povestea filmului

Deși părinții lor sunt cei mai mari răufăcători din toate timpurile, Mal, Evie, Carlos și Jay se împacă foarte bine cu viața pașnică și binevoitoare din regatul Auradon. Nu chiar toți, dar cei mai mulți dintre ei, da! Copleșită de obligația regală de a fi perfectă, Mal se întoarce pe insula natală, unde descoperă că Uma, fiica Ursulei și inamica ei dintotdeauna, s-a autoproclamat prințesa răului. Mai mult, Uma a pus la cale un plan de a distruge Auradonul! Clasica înfruntare dintre bine și rău... și niște tineri care nu se pot ține departe de necazuri!

14.Marea carte de povesti și jocuri Disney

Fii gata de aventură! În această carte vei găsi patru povești ilustrate, cu eroii tăi preferați de la Disney Junior, dar și o mulțime de activități amuzante, de desene de colorat și de autocolante. Citește, colorează, descoperă, lipește: distracția poate să înceapă!

15.Marea carte de activități pentru copii

Deschide această carte fantastică, plină de activităţi şi jocuri distractive! UNEŞTE PUNCTELE, GĂSEŞTE DIFERENŢELE, DESCOPERĂ IMAGINEA, CAUTĂ PERECHILE, PUZZLE … ŞI MULTE, MULTE ALTELE!


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri