• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Colectia Buzz Books:Litera ne propune romanul 'Fata dinainte' de J.P. Delaney


 Colectia Buzz Books:Litera ne propune romanul 'Fata dinainte' de J.P. Delaney
Vă rog să faceți o listă cu toate bunurile pe care le considerați esențiale pentru viața dumneavoastră.Cererea pare ciudată, chiar indiscretă, iar pentru cele două femei care răspund, consecințele sunt devastatoare.

Traumatizată de o spargere la vechea locuință, Emma își dorește un loc nou în care să trăiască. Dar nici unul dintre apartamentele pe care le vizionează nu este accesibil sau sigur. Până la One Folgate Street. Casa e o capodoperă arhitecturală: design minimalist din piatră de culoare deschisă, sticlă și tavane înalte. Dar, există anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa păstrează un control total asupra ei: fără cărți, fără perne aruncate, fără fotografii sau obiecte personale de orice fel. Spațiul e destinat să-l transforme pe cel care-l ocupă – și asta se și întâmplă.

 

După o tragedie personală, Jane simte nevoia unui nou început. Atunci când găsește One Folgate Street, ea este atrasă instantaneu de casă – și de creatorul ei rezervat, dar seducător. Curând după ce se mută, Jane află despre moartea prematură a chiriașei anterioare, o femeie care îi seamănă, ca vârstă și ca înfățișare. În timp ce încearcă să separe adevărul de minciună, Jane urmează fără să știe aceleași tipare, face aceleași alegeri, întâlnește aceleași persoane și trece prin aceeași teroare ca fata dinainte.

 

Surprinzător, uimitor și, mai ales, ingenios – un roman de suspans psihologic desăvârșit", declară Lee Child

 

Fascinant! Un roman pe care nu îl poți lăsa din mână, așa cum nu am mai citit de mult în ultimii ani. Plin de răsturnări de situație și cu un final care nu trebuie ratat!”, subliniază Lisa Gardner.

 

„Suspans psihologic de cea mai bună calitate… un thriller foarte ingenios.”, notează The Bookseller

 

Fata dinainte” este primul thriller psihologic scris sub pseudonim de J.P.Delaney, care a publicat anterior ficțiune de succes sub alte nume. Romanul a fost publicat în peste 40 de țări și urmează să fie ecranizat de regizorul Ron Howard, câstigator al Premiului Oscar.

 

Un roman fermecător, magistral construit… garantat să uimească.”, notează Booklist.

 

Fata dinainte este un joc de-a șoarecele și pisica cu așteptările și simpatiile cititorului. Cu un suspans aproape de neîndurat uneori, cartea te captivează de la prima până la ultima pagină. N-o ratați!”, punctează Joseph Finder


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri