• EUR 4.6346 RON
  • USD 3.9285 RON
  • POUND 5.2711 RON
Bucuresti
o

Topul celor mai vizionate materiale video


Topul celor mai vizionate materiale video
Google a dat publicității topul celor mai vizionate materiale video în România, în 2017. Astfel, hitul "Despacito", interpretat de Luis Fonsi, în colaborare cu Daddy Yankee, a dominat clasamentul, în timp ce varianta parodiată a aceleiaşi melodii, realizată de cei de la "Noaptea Târziu", a fost lider incontestabil pe segmentul popularităţii pe YouTube.

Statistica YouTube Rewind, ajunsă la cea de-a cincea ediţie, arată că "Despacito", piesa care a bătut anul acesta toate recordurile pe YouTube, fiind cea mai vizualizată din toate timpurile, singura cu peste 4 miliarde de vizionări, este şi în topul preferinţelor muzicale pe YouTube România în 2017.

De asemenea, în acelaşi clasament, se găsesc şapte melodii autohtone, iar Smiley ("De unde vii la ora asta?") şi Inna ("Ruleta" feat. Erik) sunt artiştii care întregesc podiumul de anul acesta.

În aceeaşi ierarhie mai apar: Ed Sheeran ("Shape of you"), Liviu Teodorescu & Dorian Popa feat. Laura Giurcanu ("Fanele"), Delia & Macanache ("Rămâi cu bine"), Jason Derulo ("Swalla", feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign), Antonia ("Iubirea mea"), Fly Project ("Get Wet") şi Andra ("Mi-ai luat minţile").

În topul celor mai vizionate clipuri non-muzicale, pe primul loc figurează: "Noaptea târziu" (cover Luis Fonsi - Despacito feat Daddy Yankee), Coco Marinescu aka Vanghelie s-a reinventat !, respectiv Vlad Munteanu, cu Disstrack YouTube Romania.

Alte materiale incluse în top sunt, printre altele: reclama #bebebine de la OLX şi un moment din cadrul emisiunii iUmor.

La nivel global, primele trei cele mai vizualizate videoclipuri muzicale pe YouTube au fost, în 2017: Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, Ed Sheeran - Shape of You (Official Video) şi J. Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video).

Topurile YouTube Rewind includ, cu puţine excepţii, creaţii româneşti încărcate pe platforma video în 2017 şi sunt întocmite pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate al videoclipurilor şi tipul lor. Ierarhizarea materialelor video a fost făcută în funcţie de numărul de vizualizări realizate din România.

Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare, precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri