• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine


Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine
Pentru al patrulea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), pentru abilitatea de execuție și pentru viziunea cuprinzătoare.

Considerăm că poziționarea Vodafone de către Gartner în topul liderilor pentru al patrulea an consecutiv reprezintă un record și o recunoaștere pentru istoricul nostru excepțional și pentru poziția unică în domeniul IoT. Dezvoltarea continuă a capabilităților noastre în domeniul IoT și extinderea portofoliului cu noi tehnologii, precum NB-IoT, oferă clienților posiblitatea de a profita mai mult de beneficiile Internet of Things”, a declarat Erik Brenneis, IoT Director, Vodafone Group.

Cel mai recent Barometru IoT arată că proiectele IoT devin din ce în ce mai mari, numărul de soluții la scară largă dublându-se în ultimul an, iar 61% dintre companii sunt de acord că transformarea digitală este imposibilă fără IoT.

Mediul de afaceri devine din ce în ce mai competitiv și suntem încântați că ne-am menținut poziția în acest raport. IoT transformă deja vieți și companii, iar viitorul se arată interesant. Potrivit Barometrului nostru, 79% dintre cei care adoptă astfel de soluții menționează că IoT va avea un impact enorm asupra întregii economii în următorii cinci ani”, a adăugat Brenneis.

În România, Vodafone oferă, încă din anul 2003, soluții personalizate M2M pentru numeroase industrii precum retail, automobile, logistică și utilități. Portofoliul M2M acoperă o gamă largă de necesități, de la managamentul flotelor auto, telemetrie, administrarea de la distanță a automatelor pentru vânzări, precum și securitate și supraveghere a locuințelor și a clădirilor de birouri.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri