• EUR 4.6346 RON
  • USD 3.9285 RON
  • POUND 5.2711 RON
Bucuresti
o

Euronet Romania semneaza un acord cu Scnet


Euronet Romania semneaza un acord cu Scnet
Euronet 360 Finance Ltd., prin intermediul filialei sale din Romania, Euronet Services SRL, anunta incheierea unui acord cu SCnet Payment Services SRL pentru emiterea de carduri prepaid sub sigla MasterCard. Scnet inregistreaza 270.000 de clienti in Europa, fiind unul dintre cele mai importante programe de fidelizare din Romania.

Cardul prepaid de la SCnet sub sigla MasterCard este primul de acest gen din Romania, oferindu-le atat clientilor bancarizati, cat si celor nebancarizati o gama larga de servicii si beneficii care anterior erau disponibile doar pentru cei cu conturi bancare si carduri bancare emise. Caracteristicile cardului prepaid MasterCard de la SCnet sunt similare unui card de debit, reprezentand o metoda rapida si convenabila de administrare a banilor. Utilizatorii nebancarizati pot depune bani pe card prin depunere in numerar la comerciantii selectionati din randul celor 20.000 de parteneri retail ai Euronet sau la locatiile SCnet de pe intreg teritoriul Romaniei, in timp ce utilizatorii bancarizati au posibilitatea suplimentara de a-si alimenta cardul prin intermediul depomatelor Euronet sau prin transfer bancar catre un alt cont preplatit.

 

“Prin cardul prepaid MasterCard SCnet, utilizatorii se bucura de beneficiile complete ale cardurilor de debit, avand acces direct la banii lor prin intermediul retelei de ATM-uri. Mai mult, datorita serviciilor de Internet Banking si call center oferite de SCnet, administrarea contului este gratuita – 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Comerciantii au, de asemenea, de castigat de pe urma participarii la schema de fidelizare SCnet – una din cele mai mari din tara, deoarece pot atrage astfel mai multi clienti”, a declarat Alexander Varvaressos, CEO si fondator al SCnet Romania.

 

Utilizatorii isi pot cheltui banii de pe cardurile prepay MasterCard® de la SCnet la orice comerciant, chiar si din mediul online, care accepta carduri MasterCard, sau pot trimite bani catre un alt detinator de card, prin telefon sau internet banking, fara a plati dobanda, taxe pentru descoperire de cont, penalitati de intarziere la plata sau comisioane de transfer. In plus, utilizatorii pot avea acces la banii lor prin intermediul retelei Euronet de 430 de ATM-uri situate pe tot teritoriul tarii. Utilizatorii beneficiaza de asemenea si de discounturi pentru anumite produse si servicii de cash-back de la toti comerciantii participanti in programul SCnet. “Colaborarea noastra cu SCnet and MasterCard® in lansarea acestui tip de card prepaid in Romania reprezinta un moment important in introducerea acestei tehnologii financiare progresiste, care satisface atat nevoile clientilor bancarizati, cat si pe ale celor nebancarizati. Aceasta este o situatie reciproc avantajoasa pentru toate partile implicate – consumatori, comercianti si programe de fidelizare din Romania”, a explicat Nikos Fountas, Executive Vice President si Managing Director, Europe Segmentul de procesare EFT.

 

Potrivit Mercator Advisory Group, se preconizeaza ca piata prepaid va atinge suma de 822 miliarde de dolari US pana in 2017. Licenta si software-ul de emitere de e-money Euronet si afilierea la MasterCard® Europe asigura infrastructura necesara care le permite partenerilor sai sa emita aceste carduri prepaid si sa valorifice acest segment de piata in crestere. “Angajamentul nostru este de a furniza solutii financiare de ultima generatie, iar acest nou program este o premiera care intareste convingerea MasterCard cu privire la potentialul de crestere al segmentului de carduri prepaid din Romania”, a spus Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

 

Prin acest acord, SCnet devine primul program de fidelizare din Romania care emite carduri prepaid ce se adreseaza pietelor nebancarizate sau subdeservite de sectorul bancar. Euronet este primul partener emitent nebancar al MasterCard din Romania.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri