• EUR 4.6551 RON
  • USD 3.9650 RON
  • POUND 5.2461 RON
Bucuresti
o

C&W Echinox a intermediat tranzacția de închiriere a noii Reședinte Oficiale a Ambasadei Statului Qatar la București


C&W Echinox a intermediat tranzacția de închiriere a noii Reședinte Oficiale a Ambasadei Statului Qatar la București
Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacția de închiriere a noii Reședințe Oficiale a Ambasadei Statului Qatar în zona rezidențială de Nord a Capitalei, într-o proprietate exclusivistă pe malul lacului.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp, are o suprafață construită de aproape 2.000 mp și o deschidere de 75 mp la lac. Imobilul a fost finalizat în anul 2014, iar interioarele sunt amenajate la cele mai înalte standarde. Vila exclusivistă beneficiază de piscină interioară, jacuzzi, saună, home cinema, living room deschis cu o suprafață de 150 mp, șemineu, lift, cameră frigorifică și gradină privată de 2.800 mp.

 

 

Suntem mândri să lucrăm de peste șapte ani cu Ambasada Statului Qatar la București, atât pentru stabilirea Reședinței Oficiale, cât și pentru alte solicitări. Ne bucurăm să identificăm cu fiecare mandat imobile care să corespundă perfect cerințelor impuse de reglementările oficiale ale Ministerelor implicate în procesul de aprobare, cât și nevoilor Ambasadorului,” a declarat Raluca Plaviță, Senior Broker Residential Agency C&W Echinox, cu o experiență de peste 15 ani pe zona de relocări premium.

 

Raluca Plaviță a mai intermediat în exclusivitate și procesul de închiriere al sediului Ambasadei Statului Qatar în zona Aviatorilor, în imediata apropiere a Ministerului Afacerilor de Externe, într-un imobil cu patru niveluri și o suprafață utilă de 1,000 mp.

 

În ultimii 10 ani, departamentul rezidențial al C&W Echinox a oferit consultanță de specialitate și a intermediat atât tranzacții de închiriere cât și de achiziție pentru Ambasade precum: SUA, Brazilia, Marea Britanie, Germania, Elveția, Israel, Finlanda, cât și pentru majoritatea statelor arabe: Emiratele Arabe, Kuweit, Nigeria, Iran, Irak, Iordania, etc.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri