• EUR 4.6400 RON
  • USD 3.9322 RON
  • POUND 5.2076 RON
Bucuresti
o

Vrei sa studiezi in strainatate? Peste 100 de institutii de invatamant din intreaga lume participa la World Education Fair


Vrei sa studiezi in strainatate? Peste 100 de institutii de invatamant din intreaga lume participa la World Education Fair
In perioada 18 – 23 februarie tinerii romani care isi doresc sa studieze in afara tarii vor avea ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii unor prestigioase institutii de invatamant universitar si liceal din intreaga lume, in cadrul celui mai important targ educational al anului, World Education Fair.

Aflat la cea de-a 26-a editie, targul va prezenta ofertele a peste 100 de institutii din intreaga lume – scoli generale, licee, universitati si tabere educationale. Targul va fi organizat la Bucuresti in perioada 18 – 19 februarie, urmat de doua sesiuni la Craiova si Constanta (21 si 23 februarie).

 

Interactiunea interculturala in lumea in care traim este de o importanta colosala, pentru viitorul tinerilor, de aceea in fiecare an ne straduim sa aducem la World Education Fair institutii dintre cele mai prestigioase, care provin din diverse spatii culturale ale lumii. Consideram ca decizia de a alege locul unde urmeaza sa-ti petreci cativa ani din viata este extrem de importanta si necesita contactul direct cu oamenii de acolo. Din acest motiv prin conceptul Educatie 360 ne straduim ca in fiecare an in cadrul targului sa punem fata-n fata reprezentantii respectivelor institutii cu publicul roman interesat de studii in afara tarii”, declara Ana Maria Papp, Manager Dept. Universitati in Strainatate, IntegralEdu.

 

In cadrul targului vor participa institutii din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Grecia, SUA, Elvetia, Olanda, Portugalia, Canada, Franta, Danemarca si China.

 

De asemenea, mai multe tari vor veni cu oferte noi pentru romani, cum ar fi Green River College din SUA. „Studiile din domeniul resurselor umane facute in ultimii ani au aratat ca la mare cautare in Romania, dupa limba engleza este limba germana, fie ca vorbim de manageri, traducatori, profesori, functionari din sistemul public sau operatori de call center. De aceea este imbucuratoare prezenta Germaniei din acest an, care vine cu o paleta mai larga de institutii de invatamant decat in anii trecuti, unele fiind chiar specializate pe invatarea limbii germane, cum sunt Humboldt Institut sau Goethe Institut, pe care ii vom reprezenta. Acestea ofera cursuri pentru copii incepand de la 7 ani, dar si pentru adulti, ambele avand reprezentante in zeci de tari ale lumii, adresandu-se si celor interesati de intensificarea schimbul intercultural”, precizeaza Ana Maria Papp.

 

De asemenea, unele dintre institutiile prezente la World Education Fair vin si cu oferte pentru tabere educationale, individuale sau de grup, in destinatii precum Franta, SUA, Elvetia, Spania, Germania sau Marea Britanie.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri