• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Transilvania, descoperită de studenții Erasmus+


Transilvania, descoperită de studenții Erasmus+
În perioada 26-29 octombrie 2017, Erasmus Student Network (ESN) România organizează în zona judeţului Brașov cea de-a șasea ediție a evenimentului național “Halloween in Transylvania”.

În acest an sunt așteptați aproximativ 950 de studenţi, beneficiari ai programului Erasmus+, care vor participa la activitățile propuse, printre care se numără și sărbătorirea Halloween-ului pe domeniul castelului Bran.

În prezent, aceștia studiază la universități din 10 orașe din România: Alba Iulia, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara. Pentru a face cunoscută cultura și istoria Transilvaniei, sunt cuprinse în programul evenimentului o serie de activități, precum vizitarea castelului Peleş și a oraşului Brașov și vânătoarea de comori ce va avea loc la cetatea Râșnov.

Cu toate acestea, momentul culminant este reprezentat de seara petrecută la castelul Bran, pe data de 27 octombrie, care se încheie cu petrecerea de Halloween desfășurată pe domeniile acestuia.

Studenții vor lua parte și la activități din cadrul proiectelor SocialErasmus și ExchangeAbility. Prima dintre acestea va avea ca temă sărăcia și va consta în colectarea diverselor bunuri ce vor fi donate la finalul evenimentului, iar cea de-a doua va avea scopul de a atrage atenția asupra obstacolelor întâlnite de către persoanele cu dizabilități.

Evenimentul se va încheia cu un bal mascat organizat sub egida Responsible Party, în timpul căruia va fi promovat în rândul tinerilor un mod responsabil de a petrece.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri